2777
2789
عنوان

کلینیک ابن سینا

1780 بازدید | 31 پست

سلام خانوما .همسر من مشکل کم تحرکی و تعداد کم اسپرم داره خودم مشکلی ندارم دکترای مختلف رفتم آخرین دکتری که مراجعه کردم گفتن باید آی یو آی کنی اصلا به شوهرم دارو ندادن بدون دارو آی یو آی کردیم دوبار که منفی شد .کیا این مشکلو‌داشتن و کلینیک ابن سینا رفتن ؟با‌دارو مشکلشون حل شد یانه؟تصمیم گرفتم ادامه درمانو برم کلینیک ابن سینا ‌میخوام اطلاعاتی راجع بهش جمع کنم خوبه یا نه ؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ناباروری
0
0%
کلینیک ناباروری این سینا
1
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به همسرت تقویتی میدادن ..اگه مشکلش حاد نیست و سنتون  هم کمه یکی دو دوره تقویتی مصرف کنه&nb ...

به دکتره گفتم دارو بده گفت نیازی نیس کلا با 17میلیون اسپرم آی یو آی کردیم 

من همین مشکل داشتم کلینیک ابن سینا آی وی اف کردم، الان باردارم، خوب میرسن، و آمپول و قرص دادن شوهرم ...

ای جان عزیزم انشاءالله صحیح و سالم نی نی تو دنیا بیاری 😍😍😍من که هفت سال شد ناباروری داریم هنوز خبری نیس 

به دختره گفتم دارو بده گفت نیازی نیس کلا با 17میلیون اسپرم آی یو آی کردیم 

۱۷ میلیون تو هر میلی لیتر یا تعداد کلیش؟اگه تو هر قطره بوده که تعدادش خوبه شاید تحرکش خیلی ضعیف بوده هرچند تو آی یو آی میگن تحرک و افزایش میدن ..منم قبلا  دوبار آی یو آی کردم که منفی شد آخرش آی وی اف کردیم تازه همسرم هم مدام تقویتی مصرف میکرد

۱۷ میلیون تو هر میلی لیتر یا تعداد کلیش؟اگه تو هر قطره بوده که تعدادش خوبه شاید تحرکش خیلی ضعیف بوده ...

نه کلش 17میلیون بود ‌.اصلاااااااا دارو نداد به همسرم حتی تقویتی هم نداد دکتره

من همین مشکل داشتم کلینیک ابن سینا آی وی اف کردم، الان باردارم، خوب میرسن، و آمپول و قرص دادن شوهرم ...

عزیزم کلینیکش هزینه هاش چطوریه ؟ازاده یا بیمه تکمیلی هم قبول میکنن؟چقدر می‌کشه نوبت بدن ؟

نه کلش 17میلیون بود ‌.اصلاااااااا دارو نداد به همسرم حتی تقویتی هم نداد دکتره

پیش یه دکتر ارولوژی خوب برید.. ابن سینا اگه میرید دکتر امیر جنت خیلی خوبه البته اگه هنوز اونجا باشه ..من خودم رویان رفتم 

من دارم آمپولاشو میزنم که برم برای پانکچر بله سخته همین دارو ها داره منو میکشه اما چاره چیه؟

وااااااای خدایا .آخه من دو تا از دوستام مشکلشون مثل مشکل همسر من بود سر‌دوماه با دارو جواب گرفتن .من که شوهرم اصلا دارو نخورده نمی‌دونم حالا با دارو جواب بگیریم یا نه