2777
2789

زیر پستت تگش کن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستت؟ خب چرا خودت پاک نمیکنی؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

آخه نمیشه ۳تانقطه نیست

اون تایمی ک پست گذاشتی دقت نکن. البته فقط دقیقه اش مهمه. یک ساعت بعد سر همون دقیقه، سه تا نقطه و گزینه حذف میادش حذفش کن. ببین فقط دقیقه . ب ساعت کار نداریم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اون تایمی ک پست گذاشتی دقت نکن. البته فقط دقیقه اش مهمه. یک ساعت بعد سر همون دقیقه، سه تا نقطه و گزی ...

عزیزم الان دوساعته سرهمون دقیقه دارم میرم ولی اصلا ۳تانقطه نمیشه

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
عزیزم الان دوساعته سرهمون دقیقه دارم میرم ولی اصلا ۳تانقطه نمیشه

یکی دو دقه اینور اونور. ولی میاد

نه نمیشه. این قابلیت حذف شده

ااااا نمیدونستم😐چرا حذف شده؟ خوب بود ک 💔☹️

نمیدونم. اونکارایی که نینی یار میگه هم سخته، من نمیتونم. شما بلدی؟ لینک یه پست کجای پسته؟

اونا ک راحته. عاره بلدم. یا رو تاپیکت نگه میداری میزنی کپی نشان پیوند. بعدش هر جا بخوای الصاق میزنی .

من تو تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم ، مال خودم نیست .

متوجه نمیشم 😃