2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
من نوشتم فقط 

نباید منفی باشی ..وقتی نوشتی باید حس کنی که رسیدی ...و زندگیتو کنی 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
نمی‌دونم چطور هر روز مثبت اندیش باشم و انگیزم بالا باشه

مدیتیشن کن 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه تواناییهات و بنویس داشته هات این کمک میکنه

مرسی عزیزم 🤍

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
مدیتیشن کن 

نماز خوندن کافیه؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
نماز خوندن کافیه؟

بله نماز خوندن عالیه ...من تو یوتیوب عضو کانال خانم دکتری هستم که مدیتیشن جذب انجام میده عالیه منم کنارش انجام میدم 

میشه لطفا بگید ادرس

تو یوتیوب سرچ بزنین 

Dr.rezai Attaraction,Affirmation,Medidation

ممنون بسیار

..عالیه حتما دنبال کنین ..من از وقتی مدیتیشن میکنم حالم عالی شده و به خواستم میرسم 

..عالیه حتما دنبال کنین ..من از وقتی مدیتیشن میکنم حالم عالی شده و به خواستم میرسم 

بله قانون جذب استفاده صحیحش خیلی بیشتر از فقط حس خوب داشتن هست مدیتیشن پاکسازی ناخوداگاه اینا مهمه

فقط لطف خدا
تو یوتیوب سرچ بزنین  Dr.rezai Attaraction,Affirmation,Medidation

عزیزم من این خانم دارم و کلیپ نگاه میکردم به نظرم از اونجا که هیچی اتفاقی  اتفاقی اتفاق نمیافته استفاده مشترک من و شما به فال نیک گرفتم

فقط لطف خدا
عزیزم من این خانم دارم و کلیپ نگاه میکردم به نظرم از اونجا که هیچی اتفاقی  اتفاقی اتفاق نمیافته ...

دقیقا ،😍😍😍😍👌