2777
2789

خودم شاغلم تا ساعت دو و نیم سرکارم. دنبال یه کار سبک خونگی می گردم به عنوان شغل دوم. به نظرتون شمع سازی به درد می خوره  هزینه کنم وسایلش رو بخرم؟ یا اگه پیشنهاد دیگه دارید بگید ممنون میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

حس میکنم در امد انچنانی ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم در امد انچنانی ندار

منم مرددم و اینطور به نظرم می رسه ولی تو اینستا می بینم بعضی پیجا کاراشون خوبه به نظر فروش خوبی دارن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من یه بار تصمیمگرفتم اینکارو بکنم وسایل خریدم بعد حساب کتاب کردم دیدم چیزی برام نمی‌مونه،منصرف شدم رفتم وسایلو پس دادم

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
آره خداییش خیلی خوبه خصوصا الان که همه عاشق شمع های فانتزی هستن

واقعا؟ شما خودتون تجربه دارید؟

منم مرددم و اینطور به نظرم می رسه ولی تو اینستا می بینم بعضی پیجا کاراشون خوبه به نظر فروش خوبی دارن

ار دیگ

ولی خب همون بالا اوردن پیچ خیلی سختع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه خوب تبلیغ کنی و کارات خاص و خلاقانه باشه اره جواهر دوزی هم شنیدم خوبه

ذوق هنریم خوبه. جواهردوزی هم جالب بود حتما پیگیری می کنم ممنونم عزیزم

من یه بار تصمیمگرفتم اینکارو بکنم وسایل خریدم بعد حساب کتاب کردم دیدم چیزی برام نمی‌مونه،منصرف شدم ر ...

آره قیمت گذاریش سخته که هم ارزون باشه مشتری پیدا شه هم برا خود آدم سود داشته باشه