2777
2789

کسی میتونه این آهنگ  رو برام دقیق ترجمه کنه؟

خیلی مهمه اگه کسی لطف کنه و وقت بزاره کلی ممنون میشم 

یوخدور نچه واختدیر نه قراریم نه گوزاریم
گتمیش منی یاد ایلممیش سوگیلی یاریم
من اونون یوللارینی گور نه قدر گوزلمیشم
او منیم قلبیمه داشمیش من اونو بیلممیشم
یاتماییب صوبحه قدر فیکری خیال ایلمیشم
آخی من سودییمی نازلی یارا سویلمیشم
قارا قاشلیم قارا گوزلوم اورییم قان الدی
سالیب عشقین اودونا سونرا پریشان الدی
سوردوم یاریمی یوللارا نینیم گلنیم یوخ
بیر درده سالیبدیر منی حالیم بیلنیم یوخ
من اونون یوللارینی گور نه قدر گوزلمیشم
او منیم قلبیمه داشمیش
من اونو بیلممیشم
یاتماییب صوبحه قدر فیکری خیال ایلمیشم
آخی من سودییمی نازلی یارا سویلمیشم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها ممنون میشم اگه کسی زحمتش رو بکشه

تو گوگل ترنسلیت زدم ترجمه نمیاورد

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا طرف میدونه شما ترک زبان نیستی چرا برات ترکی فرستاده .ببخشید طولانیه وقت ندارم  کلا میگه م ...

خخ چی بگم عزیزم

به هر حال ممنونم

مطمئنی همش رو درست نوشتی؟

عزیزم ی آهنگه من متن ترکیش رو تو نت سرچ کردم کپی کردم اینجا که راحت تر باشه ترجمش

وایسا تو کاغذ بنویسم بفرستم برات

واقعا دستت درد نکنه عزیزم خیلی خیلی لطف میکنی 

وایسا تو کاغذ بنویسم بفرستم برات

عزیزم لطف میکینید اگه زحمتشو کشیدین همینجا بزارین و منو لایک کنید

بازم ممنون که وقت گذاشتین

عزیزم لطف میکینید اگه زحمتشو کشیدین همینجا بزارین و منو لایک کنید بازم ممنون که وقت گذاشتین

هرجاش رو نتونستی بخونی لایکم کن میگم برات

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خیلی ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردین وقت گذاشتین