2777
2789
عنوان

چرااینجا هیچکس جواب آدمو نمیده؟؟😏

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 96 پست
سلام من از روزی یک هفته قبل از پریود علائم.پریودی داشتم.

مامان شدنت مبارک باشه عزیزم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

باردار باشی همین الانم بزنی نشون نیده

نه طاقت دیدن بی بی چک منفی ندارم یکم دیگه صبرمیکنم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به نظرم بارداریه

یعنی ممکنه؟من الان موقع پریودم دقیقا ودردای پریودی دارم ولی پریود نشدم یعنی  ممکنه؟

اره دقیق یادم نیس ولی زمان موعدش بود فک ۲ یا۳ روزی اینجوری بودم ی هفته ک از موعدم گذشت بی بی چک زدم ...

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله

خب الان زوده همش دو روزه پریود نشدم  اصلا طاقت دیدن آزمایش منفی ندارم دلم به همین انتظار خوشه ...

صبرکن تا یک هفته بعد برو بتا بده 

استرس باعث میشه پریود نشی بی خیال شو

درضمن درست جلوگیری کن که استرس نگیری

انشا ٕٕالله که بحق شهید کربلا اینماه مامان شده باشی 

فدات

صبرکن تا یک هفته بعد برو بتا بده  استرس باعث میشه پریود نشی بی خیال شو درضمن درست جلوگیری کن ...

جلوگیری واسه چی میخوام باردارشم  استرس ندارم   فقط دلم میخواد مامان شم ازبس انتظارکشیدم دیگه طاقت ندارم

الان بی بی چک بزن نشون میده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مامان شدنت مبارک باشه عزیزم

مرسی عزیزم ان شالله شمام با خبرای خوب بیاین همین امروز😍

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
مرسی عزیزم ان شالله شمام با خبرای خوب بیاین همین امروز😍

وای خیلی شکمم درد میکنه مثل پریودی

هر تیری که میکشه میگم دیگه پریودشدم

دیگه ناامیدشدم

وای خیلی شکمم درد میکنه مثل پریودی هر تیری که میکشه میگم دیگه پریودشدم دیگه ناامیدشدم

من.حتی شروع کردم.به وسیله سنگین بلند کردن و ... به لکه بینی افتادم که دیدم.لکه هاش صورتیه شک.کردم باردارم!خیلی مراقبت کن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم