2777
2789
من گاهی اوقات بعد از اینکه خوب سرخش کردم یه کم رب نارنج یا اگه نداشتم رب انار رقیق میکنم میریزم روش و بعدش درشو میزارم یه دو دقیقه بگذره و بعد خاموشش میکنم خیلی عالی میشه مخصوصا با رب نارنج
لبخند بزن ، فردا روز بهتریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش ماهی تیلا پیلا با روشی که از نت یاد گرفتم درست کردم و البته سس تار تار هم درست کردم و باهاش سرو کردم خیلی خوشمزه شده بود. ماهی تیلا پیلا (که یخ زده نباشه) رو با کمی روغن زیتون چرب میکنیم. توی یه بشقاب پودر پنیر پارمزان + فلفل سیاه+ جعفری ریز خرد شده(یا جعفری خشک) میریزیم ماهی رو توی اون میغلتونیم و نمک هم میزنیم و میزاریم توی فر. خیلی خوشمزه میشه. برای سس هم کمی سس مایونز توی کاسه میریزیم و خیار شور توش رنده میکنیم( یا خیییییلی ریز میکنیم) و کمی سبزی معطر. ماهی رو موقع خوردن توی سس میزنیم. خیلی خوشمزه س
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   asraam  |  2 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  20 ساعت پیش