2777
2789
عنوان

داداشم حالش بد شده

489 بازدید | 12 پست

سرشب عمه ام زنگ زد گفت سه شب پیش دادشم از حال میره زنگ میزن اورژانس میاد بالا سرش بابا اگه نفس نمیداد بهش خدای نکرد ییه چسزیش میشد خیلی نا احتم از سر شب مامانم بهم نگفته بود زنگ زدم فردا چی بگم من همین تنها داداش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا زنگ بزن به بابات بگو برن دکتر قلب نترس خوب میشه

همون شب عمه ام میگفت بردن بیمارستان گفته دکتر چیزی نیست خیلی نگرانم مامانم چرا نگفته فردا زنگ زدم چی بگم بهش 

چند سالش هست؟ نگران نباش بسپار به خدا چند سال پیش پسرخواهر من یکباره بدون هیچ دلیلی بی هوش شد اینقدر دکتر بردند خواهرم داشت خودش رو میکشت ولی دکترها گفتند هیچ مشکلی نداره الان هم.چندسال داره از اون‌موضوع میگذره خدارو شکر سالم و سرحال هست ان‌ شاءالله داداش شما هم‌ مشکلی نداره و بلا بدوره

چند سالش هست؟ نگران نباش بسپار به خدا چند سال پیش پسرخواهر من یکباره بدون هیچ دلیلی بی هوش شد اینقدر ...

۱۲ سالش دادشم همین جوری به دفعه بی هوش شد خیلی نگران اخه خودش حالت عصبی داره الان مدرسه میره سر درس اینا خیلی حرص میخوره 

۱۲ سالش دادشم همین جوری به دفعه بی هوش شد خیلی نگران اخه خودش حالت عصبی داره الان مدرسه میره سر درس ...

عزیزم پسر خواهر من هم ده سالش بود نگران‌ نباش هیچی نیست اون هم یک دفعه بیهوش شد خدا به حق علی اکبر امام حسین علیه السلام داداش تو‌ هم مشکلی نداشته باشه براش هرچیز که میتونی نذر کن خدا خیلی مهربونه 🤩