2777
2789

ببینید من در سه‌ساله با همکلاسی دانشگاهم رابطه دارم یعنی قصد ازدواج داریم خانواده هام میدونن 

ولی با مادرش کلا دوبار حرف زدم 

اولین بار گه بهم زنگ زد خیلی حس کردم ادم ساده ایه چون بهم گفت علیرضا اجازه نمی‌داد من بهت زنگ بزنم میترسید من چیری بگم ناراحت شی گفت مامان اگه چیزی بگی من دیگه باهات قهرم 

حس کردم هیچکس نمیاد همچین حرفی به دختری که حالا اصن معلوم نیس عروسش بشه یا نه بزنه 

یا یه جا تو حرفاش گفت بابای علیرضا یکم حساس و عصبیه و اینا حالت درد و دل گفت 

یا یه جا گفت علیرضا تورو خیای دوس داره حرفتو گوش میکنه تو حواست بهش باشه نصیحتش کن به فکر درسشم مثل کارش باشه برای آینده خودتون خوبه و این حرفا 

من مثلا خیای خوشم نمیادگیر میده به درس پسرش چون علیرضا احه درسش خوبه ولی چون همش سر کاره نمیرسه خیلی پیگیری کنه زمان کم داره کلا خانوادش همیشه میگن درستو بخون و اینا انگار بچس منم خوشم نمیاد 

ولی خب حالا کاری به این ندارم در کل حس میکنید گسی که‌ اینجوری میگه‌ چجور آدمیه من خودم حس میکنم ساده س

بنظر میرسه ساده و خاکی باشه .

خوبه 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلسوز پسرشه دوست داره  پیشرفت کنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

قدر آدمای ساده و خاکی اطرافتون رو بدونید

آدمای موذی و آب زیر کاه جوری آدمو می چزونن که هیشکی نفهمه 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نه من گ کلا صمیمی نمیشم کلا گفتم

اره در حد معمولى نه زياد خشك نه زياد صميمى باش

در حد وسط

٣٠سالمه ،يه دختر دارم،باردار هم هستم.به هیچ کس جز پدر و مادرت اعتماد نکن …  دنيا قابل اعتماد نيس..