2777
2789

خوشت امده ها 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از اول تاپیکهاتو خوندم شما هنوز یک سال از اقدام به طلاقت و جدا شدن از همسر و زندگی قبلیت نمیگذره. خواهرانه خواستم نصیحتت کنم به هیچ وجه برای ازدواج عجله نکن هنوز برای ریکاوری و بهترشدن حالت روحیت به زمان نیاز داری و کسی که انتخابش کردی فقط برای اینکه از تنهایی درت بیاره و کمکت کنه به گذشته تلخت فکر نکنی میخوای و حس دوست داشتن داری. 

من هم سنتم.

اختلاف سنی و وجود دو دختر تو زندگی نامزدت مسئله ساده و کم اهمیتی نیست بلکه قطعا موجب اختلاف و مشکل تو زندگی آینده ات خواهد بود. 

خواهش میکنم به جنبه های دیگه زندگیت مثل ادامه تحصیل پیشرفت کاری و... برس و اصلا اصلا برای ازدواج عجله نکن که خدا نکرده دوباره شکست نخوری. 

خودتو پیدا کن اطلاعاتت رو بالا ببر ایرادهای رفتاری که تو زندگی گذشته ات داشتی سعی کن اصلاح کنی و خودتو تغییر بدی و شخصیتت رو رشد بدی

شما میتونی با یه آقا پسر با اختلاف سنی خیلی کمتر که حتی مجرد هم باشه بهترین زندگی رو بسازی مطمئن باش. 

کاش با نامزدت رابطه برقرار نمیکردی چون رابطه تو زن ایجاد علاقه میکنه و بخاطر این علاقه چشم رو ایرادات آقا میبندی... 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

من مجرد بودم با یه اقای مطلقه بچه دار ازدواج کردم

۲۷ سالمه و یکسال عقد بودم دارم طلاق میگیرم

با توجه به تجربم دارم میگم داری اشتباه میکنی

این ازدواجت ریسک بالایی داره مجبور نیستی انقدر عجله ای ازدواج کنی و با این شخص. عزیزدلم اکیدوارم نرنجیده باشی از حرفم اما تأمل کن. اخه چراااا. تو باید با یه مجرد یا نهایت کسی که یبار جدا شده و بچه نداره ازدواج کنی. حداقل اگه قراره بچه داشته باشه هم انقدر اختلاف سنی نداشته باشی

سرچ کن پادکست بچهه های طلاق رادیو مرز 

تا یکم ذهنت باز بشه

داری وارد یه رابطه میشی که باید کلی چالش رو پشت سر بزاری

رفتار با اون دو تا بچه 

اینکه تورو بعنوان نامادری میبینن

مادر خودشون و میرن میبینن و میان 

مرده بواسطه بچه مجبوره زن سابقشو هم ببینه چالشا فراوونه.

خودت هم بچه بیاری مدیریت اوضاع خیلی سخته در کل

اسی تو تاپیکات گفته بودی برای فرار از خونه ی پدریت داری تن به ازدواج با این مرد ۴۰ و خورده ای ساله میدی!!!بعد یه جا میگی دوسش دارم و فلان بالاخره دلیلش چیه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚