2777
2789

نوار اعلاناش گیر کرده بود یکی گفت ری استارت کن الان دیگ روشن نمیشه چ غلطی بکنم؟؟😭مدل شیائومی ۹t

با گوشی شوهرم لومدم الان😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اون تاپیک گفتی که آپدیت نکردی ولی الان گفتی ری‌استارت کردی بالا نمیاد فکر میکنم مشکل آپدیته. شاید حواست نبوده گوشیت آپدیت رو دانلود کرده. این مدل شیائومی و پوکو ام ۳ آپدیت جدیدشون مشکل داره باعث میشه گوشی هنگ کنه، یا باتری زود مصرف کنه یا خاموش شه. ببر نمایندگی الان این مشکل برای این دوتا مدل زیاد شده، خودشون میدونن چی‌کار کنن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عزیزم اون تاپیک گفتی که آپدیت نکردی ولی الان گفتی ری‌استارت کردی بالا نمیاد فکر میکنم مشکل آپدیته. ش ...

ی سری همینجوری شد زنگ زدم نمایندگی گفت ی ماه باید پیش ما بمونه درست شه ک زدیم شارژ درست شد الان هنگ کرده لعنت ب این گوشی گوشی قبلیم هریلایی سرش میومد سالم بود اینو جرعت ندازم ی خاموش روشن کنم دیگ روشن نمیشه اعصابم خورده کاش ری استارتش نمیکردم

ی سری همینجوری شد زنگ زدم نمایندگی گفت ی ماه باید پیش ما بمونه درست شه ک زدیم شارژ درست شد الان هنگ ...

باید میدادی همون موقع عزیزم، این آپدیته خیلی ناجوره من این مدل رو ندارم ولی از ترسش هنوز آپدیت نکردم، بالاخره این شکلی ممکن بود بشه یعنی حتی ری‌استارت‌ هم نمیکردی معلوم نبود کی به این مشکل بخوری😑

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
باید میدادی همون موقع عزیزم، این آپدیته خیلی ناجوره من این مدل رو ندارم ولی از ترسش هنوز آپدیت نکردم ...

من فقط ی بار اپدیتش کردم اخه ی ماه بدون گوشی نمیشه واقعا😑

همون آپدیت miui ۱۲.۵ بوده باگ خورده😑 برای خیلیا رو شنیدم مثل مال شما شد، همین شکلی مشکلی نداشت یا یه بار خاموش شده با شارژ روشن شده، بعد که هنگ کرده با ری‌استارت کلا خاموش شده دیگه دادن نمایندگی🤦

آره میفهمم چی میگی خیلی سخته، من گوشی قبلیمم اندروید ۱۰ آپدیت کردم سه هفته تعمیرگاه بود واقعا اذیت شدم🤦 شیائومی هم نبود😑

الان مجدد دکمه پاور رو انقدر نگه دار تا ویبره بخوره ببین روشن میشه یا نه اگر نشد بزن به شارژ فردا دوباره امتحان کن روشن میشه احتمالا

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

الان مجدد دکمه پاور رو انقدر نگه دار تا ویبره بخوره ببین روشن میشه یا نه اگر نشد بزن به شارژ فردا دو ...

خیلی نگه داشتم دکمه پاور رو الانم زدم ب شارژ😭😭😭

سلام گوشی منم همینطوری شده شما چیکار کردی

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم