یه سوال دارم از شما که کاربر مرد هستی من کسی رو که دوس داشتم بعد از یه سال فشار خانواده رفت خ ...
بعصی از پسرا آره ولی بعضیا هم تا آخر پای عشقشون هستن مثلا من یکیو میشناسم خیلی یه دختر رو دوست داشت ۷ سال باهم دوست بودن و میخواست بره خواستگارش آخرش مامانش گفت برو دختر عمهتو بگیر اونم بدون اینکه عین خیالش باشه که یکی دیگه هست که خیلی دوستش داره رفت و با دختر عمهش ازدواج کرد!! به همین راحتی!دختر هم افسردگی گرفت
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
یه سوال دارم از شما که کاربر مرد هستی من کسی رو که دوس داشتم بعد از یه سال فشار خانواده رفت خ ...
ولی ۶۰ درصد پای عشقشون هستن
ولی فک کنم این عدد تو دخترا خیلی بیشتر باشه
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه شدنی نیست.بستگی به سن پسره هم داره یعنی شغل داشته؟مستقل بوده؟و اینکه خانوادش چه نوعی هستن؟چون تو خانواده ما هم من میدونم یک دختری که یکم مشکل داشته باشه بخوام بگیرم منو کچل میکنن ولی خوب اخرین تصمیم باز هم خوده ادم میگیره رو دختر خانواده بیشتر حساس هستن تا پسر
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 کی این اتفاق افتاده نکنه اونی که دوسش دارم دوست توعه اونم ر ...
جدی!؟
پارسال
الان دلتنگ کسی که دوسش داشته نیس واقعا بیخیالش شده فراموشش کرده؟
فراموش!!