2777
2789
عنوان

این چه غلطی بود که کردم بیاین 🤦

505 بازدید | 36 پست

من دوهفته بود با یکی مجازی آشنا شدم طرف نظامی بود و پسر خوبی بنظر می‌رسید خیلی باهام حرف زد و گفت اول قیافه ات جذبم کرد حالا می‌خوام فقط بشناسمت و فلان منم بدم نیومد بشناسمش پری روز یهو گفت عذاب وجدان دارم نمیتونم بازیت بدم دختر باکمالاتی هستی و..روح من رو کشتن تو سازمان من هیچ حسی بهت ندارم بهم وابسته شدی انگار 😒 منم گفتم همه چیو حذف کن و خدافظ بعدش بهم گفت ببخش منو قول بده ازم ناراحت نشی و بغض نکنی بخاطر من وگرنه منم ناراحت میشم !😂🤦 منم گفتم ناراحتی ندارع و خدافظ 

دقیقا رفتارش وقتی عوض شد که من از حق تحصیل و کارو سفر حرف زدم 😒 چندمین خواستگارع اینجوری پروندم بنظرتون درآینده کوتاه بیام از این حقوق ها آخه من ذاتا آدم سرکشیم دوست دارم حقوق مادی رو داشته باشم 🤦 

بنظرتون حق دارم ناراحت باشم ؟ کاش یخوردع تحقیرش میکردم تو دلم مونده🤦 حرف بزنید لطفا روح نباشید 😔😔

روبه رشدم 🌱

نه دست نکش ولی ببین از کی میخوای حقوقتو 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی برای پسر شاه پریونم از حق تحصیل و حق طلاق و حق سفر و حقوق دیگت نگذر

نبودن با کسی بهتر از بودن بدون این حق هاس

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

والا رو مجازی زیاد امید وا نکن 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

حق تحصیل و کار چیز زیادی نیست که

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

تو آدم سرکشی نیستی 

تو یه آدم واقعی هستی که از حقوق انسانیت کوتاه نمیای 

سینگل به گور شو ولی از حقت کوتاه نیا به نظرم فلسفش اینه 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

اگر  این حقوق برات مهم باشند وپس فردا نگرفته بری سرزندگی و همش غر بزنی به همسرت پس بهتره الان پافشاری کنی روشون

کلا اکثر مردای ایرانی این حقوق رو نمیدند یا در ازاش حتما چیزی ازت مطالبه خواهند کرد