2777
2789

سلام دوستان . 

من با یکی از همکارهام سه سال هست آشنا شدم، اما متاسفانه بعد از شش ماه متوجه شدم ایشون اعتیاد به شیره دارن؛ اما چون دوستش داشتم و میخاستم رابطه مونو حفظ کنم تصمیم گرفتم ترکش بدم. به انواع روشها متوسل شدم ، از روانپزشک گرفته تا روانشناس و ....؛ اما متاسفانه طرف اینقدری مواد براش مهم بود و خودش از ته دل راصی به اینکار نبود من در برابر غول اعتیاد ناکام موندم. تقریبا دو ماه پیش بود که تازه بهم گفت ۲۰ ساله درگیره !!!!.

واقعا عاشقانه و خالصانه میخاستمش و دوست داشتم باهاش زندگی خوبی رو شروع کنم اما متاسفانه متوجه شدم اصلا قصد تغییر نداره حتی سعی داره منو از مادرم و .... جدا کنه . دنبال نقطه ضعف ابکی میگشت این اواخر ...

بخدا توی این سه سال چقدر توهین ، تحقیر شنیدم که گوشیمو قطع میکرد جواب نمیداد. همه افراد خانواده بهم میگفتن این آدم رو ولش کن به دردت نمیخوره ....

اما من میگفتم والدینش آدهمهای خوبین امکان نداره این اینقدر بد طینت باشه... 

ما هر دو تحصبلات عالیه داریم و از لحاظ فرهنگی توی یه سطحیم. دو تا روانشناس رفتم گفتن این اقا خودش نمیخاد بیماریش مزمنه تو باید تصمیم بگیری.

همین دیشب بهش گفتم من قابل تغییر نیستم تو باید تغییر کنی و دنبال بهبودیت بری . از دیشب تا الان حال چندان مساعدی ندارم ؛ نمیدونم با اون وجود که این همه به خاطر استفاده از موادش خواست دنبال نقطه ضعفهای آبکی بگرده منو تحقیر کرد اما باز هم دلم براش مبسوزه؟ میگه بیا ازدواج کنیم میگم من شرط ازدواج رو ترک دونستم، شاید هم فکر میکرد من دختر دل نازک و حساسیم میخاد با این کارها منو مجبور به این کار بکنه.  اگر کسی تجربه ای توی این زمینه داره میتونه عنوان کنه یا راهنماییم کنید ازتون ممنون میشم. 

عزیزم خواهر گلم به نظر من هم بهتره بی خیال این آقا بشی چون توی زندگی واقعا به مشکل میخوردیی اون آقا وقتی خودش میگه بیست ساله که مواد میکشه یعنی این مواد شده پوست و گوشتش عزیزم تو اگر واقعا نمیتونی این مسئله رو تحمل کنی به نظرم کلا قیدش و بزن چرا که بعد ازدواج مجبوریی هر روز بوی گند موادش و استشمام کنی حتی با وجود اینکه دلت اصلا نمیخواد بماند که همیشه یا پیک نیک یا گازش و هر روز ببینی کسی که بیست ساله میکشه و خیلی واضح هم بهت گفته مطمئن باش ترسی هم نداره که بخواد جلو جمع هم این کار بکنه باید بهت بگم تجدید نظر کن در انتخابت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم.من تازه عضو این سایت شدم واقعا شما نمیدونید چقدر دل شکسته و چقدر احساس خرد شدن دارم 

دلت الان بشکنه خیلی بهتر ازین هست که تا آخر عمرت هروز عذاب بکشی و یه زندگی جهنمی رو تحمل کنی خیلی بهتر از اینه که هرروز روزی هزار بار قلبت بشکنه و هرشب با گریه بخوابی که این چه انتخابی بود کردی و خودتو بدبخت کردی عزیزم عشق و عاشقی توی زندگی واسه چند ساله اونم عشق و عاشقی با یه معتاد که حتما توش غم و غصه هم زیاده بعدش باید یه عمر عذاب بکشی و یه بچه بیچاره و بی گناه رو بیارین توی این دنیا و اونم بدبخت کنین عزیزم این آقا 20 ساله معتاده میفهمی یعنی چی؟ 20 سال خیلیه حتی اگر بر فرض محال ترک هم بکنه و دیگه هیچ وقت معتاد نشه ( که خیلی سخته ) تا آخر عمرت همش باید استرس و اظطراب اینو داشته باشی نکنه یه موقع باز بره سمت اعتیاد 

تو که میتونی یه ازدواج موفق و خوب داشته باشی میتونی یه انتخابی داشته باشی که توی اون زندگی آرامش داشته باشی آخه چرا میخوای همه زندگیتو نابود کنی و تا آخر عمر خودتو بدبخت کنی

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs