2777
2789

چسب میخچه هست اما زیاد فایده نداره

برو دکتر بسوزونه یا فریز کنه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قطره هست مال میخچه از داروخونه بپرس بهت میگه. 

من قدیما استفاده می‌کردم، چند وقت که استفاده میکنی پف میکنه سفید میشه میاد بالا، با موچین خودت میتونی بکشیش بیرون. 

ببین من ۹ ماه تموم پام میخچه زده بود هرررکوفتی رو بگی زدم از چسب و محلول و هرچی نرفت 

دو شب فقط گوجه ی ترش رو برش بزن بذار روش و با فیریزر فیکسش و کن و خوب ببندش رو میخچه باور کن میره صبح که بیدار شدی اون پوست زخیم روش رو بردار و بازم شب قبل از خواب گوجه رو بذار چند شب اینکارو کنی و صبحشم پوست اضافه اش رو برداری خوب خوب میشه زیر یه هفته باور کن من همینجوری خوب شدم 

چسب استفاده کرده  سیر گذاشته  عملم نمیتونه انجام بده چون قند داره

کجا زده ؟؟؟ برا من پاشنه ی پام بود همون گوجه رو اونجوری که گفتم انجام بده بهت قول میدم زیر یه هفته خوب شده

کجا زده ؟؟؟ برا من پاشنه ی پام بود همون گوجه رو اونجوری که گفتم انجام بده بهت قول میدم زیر یه هفته خ ...

عزیزم واسه خودم نیس

زیر پاشه 

خیلی سخته 

اونجوری نیس با قطره یا محلولو چسبو اینا خوب بشع واسه طرف اینقده که سخته، خیلی زیاده اصلا اینقد رفته پایین سرش معلوم نیس

خسته شو ولی دست نَکِش🩵