2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که فرصتیه برای تشکیل دنیایی زیباتر... برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین،زندگی برات هدفمند میشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

نرمی تن نوزاد

وقتی یه بچه دستتو محححکم میگیره و ول نمیکنه

طراوت پوست صورت یه نوزاد

وقتی یه نوزاد چهاردست و پا تنت رو میچسبه و نمیخواد ولت کنه میترسه بیافته😍

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

وقتی باعث میشی یه بچه ای که داره گریه میکنه وسط گریه وقتی هنوز اشکاش رو صورتشه میخنده😍😍

وقتی به صورت یه ادم پیر که کسی نگاهش نکیکنه نگاه میکنی و لبخند میزنی و اون خوشحال میشه😍😍

وقتی جاتو به یه آدم مسن و خسته یا یه خانم باردار میدی و اون آروم میگیره احساس لذتی که اون موقع داری...

وقتی به یکی کادو میدی و چشماش یهو برررق میزنه و با ذوقق کاغذ کادورو باز میکنه😍

وقتی کیک خامه ای  رو میخوای فوت کنی😍

وقتی نون میپزی و بوی نون میاد😍😍😍

ته دیگ ماکارونی😂

وقتی میری تو بغل مادرت(امیدوارم مادر داشته باشی عزیزم) من سه ساله مادرمو ندیدم

وقتی میری زیر پتوی سرد وقتی هوا سرده و خوابتم میاد😍

آسمون پر ستاره...

بوی گل یاس توی بهار