2777
2789
عنوان

چی درست کنم ببرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 72 پست
اگر قرار به نسکافه باشه که یه کیک ساده خوبه. اما تیرامیسو با چایی خیلی خوبه. اونقدرا سنگین نیست.زی ...

اره راست  میگی  مرسی وقت گذاشتی 😙

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نمی دونستم ‌. نوش جان ‌ خودمم گفتم برم ژله و پودر نارگیل بخرم درست کنم . ببینم میشه 

به به نوش جان 🤩 منم حتما درست میکنم 🙏

به به نوش جان 🤩 منم حتما درست میکنم 🙏

قربونت . من درست نکردم فقط پودر ژله خریدم و پودر نارگیل . گفتم باشه تا خواهرم بیاد با هم درست کنیم . خراب نشه اولین بارمه 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
خواهرم هم مادرشوهر خوبی داشت.  خوش به حالتون... 🤗

همه محتاج محبت ان. اونایی که بد هستن بیشتر. همه رو میشه رام کرد فقط برای بعضیا بیشتر زمان میخواد. 

همه محتاج محبت ان. اونایی که بد هستن بیشتر. همه رو میشه رام کرد فقط برای بعضیا بیشتر زمان میخواد.&nb ...

من اینقدر به مادرشوهرم محبت کردم. ولی فایده نداشت. 

تنها کسی که همیشه لباس براش می‌خره. منم. لباس های خانگی و مجلسی. ولی چون ما توی استان دور زندگی می‌کنیم. محبت یادش میره.  کت و دامن مجلسی. چادر مجلسی. چادر خانگی. تونیک شلوار های خانگی و مجلسی. 

بعدش فکر کنم مادرشوهر شما پولدار هم باشه. 

مادرشوهر خودم که پولاشو برادراش بالا کشیدند. سرش کلاه گذاشتن. برادرهای بدی داره. 

بالاخره تاثیر روحی هم داره. 

بعد من یک جاری بدجنسی دارم. نزدیک مادرشوهرم است. پرش میکنه. 

جاریم به مادرشوهرم گفته بود  به من زنگ بزنه بگه عید خانه من نیا.  

منم ناراحت شدم. شوهر من کل تعطیلات عید را سر کار بود. ما اصلا نمیتونستیم بریم.  این حرفشون زشت بود.  

خیلی زشته. 

شوهر منم ناراحت شد. 

میدونی چیه.... از دل برود هر آنکه از دیده برفت.... 😔

من اینقدر به مادرشوهرم محبت کردم. ولی فایده نداشت.  تنها کسی که همیشه لباس براش می‌خره. منم. ل ...

بعله درسته . مجبور نیستیم که با همه خوب باشیم همه هم مجبور نیستن با ما خوب باشن. خانواده همسر من کلا آدمای خوبی ان . دلشون نازکه . اونقدر که اونا خوبن شاید من خوب نباشم. واسه همه اینجوری ان. 

خانوم گل قرار بود دستور این مشکوفی رو بگی😄

ایوای بالکل یادم رفت ببخشید الان میگم 

این دستور واسه دو نفره 

نشاسته گل ۴ ق غ 

شکر یا پودر قند ۶ ق غ

شیر ۲ پیمانه استاندارد یا ۲ لیوان دسته دار فرانسوی 

کره نصف ق غ

گلاب یا عرق بهار نارنج من بهارنارنج میریزم یک ق غ

اول نشاسته رو تو شیر سرد خوب خوب حل میکنیم محض احتیاط از صافی رد کن اصلا گلوله نداشته باشه 

بعد رو حرارت متوسط میذاری همه ش هم میزنی تا ته نگیره حرارت اگه زیاد باشه بعدش مشکوفی طعم نشاسته خام میده 

خواست جوش بیاد گلاب یا عرق بهار رو میریزی بعد کره رو میریزی خوب هم میزنی بعد شکر ، بعد حرارت رو رو ملایم میذاری تا مثل فرنی غلیظ بشه . این مشکوفی سفیده .

زعفران ، پودر کاکائو و اینا میتونی بریزی برای رنگی شدنش 

میتونی تو قالب یا گیلاس و لیوان به صورت چند رنگ هم درستش کنی مثل ژله بذاری یخچال نیم بند شه رنگ بعدی رو بریزی  توش میوه هم میتونی خورد کنی .یا مغزیجات بریزی. 

من سفید با عرق بهار درست میکنم روش دارچین میپاشم خیلی دوست دارم. 

از دما که افتاد میذاری یخچال تا  ببنده. 

اگه همینو با آب و زعفران درست کنی میشه مسقطی 🙂

نوش جونت ببخشید دیر شد .