2777
2789
عنوان

سه قلوهای ابجیم هفته ۲۴

416 بازدید | 25 پست

رفته دکتر در ورود به هفته ۲۵هست گفته دهانه رحمت۱۶سانت باز شده فقط باید دراز بکشی،خیلی خطرناکه؟ سرکلاژ نکرده دکتر قبلیش اصلا بهش نگفته الان خواهرم گرفتار شده

دنیام دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ سانت ممکن نیست...سر۱۰ سانت بچه دنیا میاد شاید ۱۶میله دهانه رحمش که باید استراحت مطلق مطلق باشن زیرنظرمتخصص

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
۱۶ سانت ارهدباید سرکلاژ بشه خطرناکه

خب الان دیگه هفته ۲۵ شروع شده گفته سرکلاژ احتمالا کیسه آب رو میترکونه چون توی هفته بابا هستی و سه قلو هستن

دنیام دخترم
آره ۱۶,۱۷میل

خیلی پرخطره حتما زیرنظر متخصص های مجرب باشن..‌

من ۲۰میل بود دهانه رحمم ۷ ماهه دنیا اومد دخترم چند وقتم بستری بود تو بیمارستان و.... خیلی سخته نارس بشه خطرش بالاست

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
خیلی پرخطره حتما زیرنظر متخصص های مجرب باشن..‌ من ۲۰میل بود دهانه رحمم ۷ ماهه دنیا اومد دخترم چند و ...

اینا سه تان ،گناه داره ،الان میگه گفته اصلا حق حموم رفتن نداری فقط هفته ای یه بار در حد یه دقیقه وگرنه بچه ها هفت ماهه دنیا میان خیلی ترسیدم براش ،گفته باید سرکلاژ میکردی الان چکار کنه گناه داره

دنیام دخترم

ان شالله زیر سایه امام زمان سالم و سلامت بدنیا میان و بزرگ میشن.خواهرت فقط مطلق بنظرم تا ۳۰ هفته زیرش لگن بگیرید.کلا تکون‌نخوره حمامم با اب ولرم بره نه  با اب جون درد ۵دقیقه سریع بیاد بیرون.استرس سمه.حرفای خوب امیدوار براش بزنید.رو ذوق باشه روحیه تاثیر داره.تا ۳۵ برسونه همه  حله‌۱۰ هفته فقط براش کتاب و فیلم بگیریدببینه وکلا سرگرمش کنید تنهاش نذارید تا بگذره.شیاف وهرچی دارو داره سروقت استفاده کنه و مواصبش باشید شوک وهیجان سمه همش باعث زایمان زودرسه.

کاربر قدیمی ام از سال ۹۶ متاسفانه رمز عبورمو فراموش کردم لطفااااا برای اینکه خدا فرزند سالمی بهم عطا کنه دعا کنید تقریبا با کاربری قبلیم تمام‌سایت از مشکلم باخبرند مشکل ژنتیکی دارم باهمسرم💔🖤🖤دورفرزند از دست دارم ۳ساله و۵ماه.درمان نداریم
ان شالله زیر سایه امام زمان سالم و سلامت بدنیا میان و بزرگ میشن.خواهرت فقط مطلق بنظرم تا ۳۰ هفته زیر ...

آخه بد بختی اینه هیچ کس پیشش نیست همه ازش دوریم میخواد یه خانم استخدام کنه پخت و پز و کارهای خونه رو انجام بده وقتی شوهرش خونه نیست فقط داداشم که دبیرستانیه پیشش میمونه که تنها نباشه 

دنیام دخترم
آخه بد بختی اینه هیچ کس پیشش نیست همه ازش دوریم میخواد یه خانم استخدام کنه پخت و پز و کارهای خونه رو ...

بنظرم مادرتو بفرست یره پیشش کارگرم خوبه بگیره برای کارای خونه و...اگر خواهرمجرد داری بفرست بره تقسیم کنن با مادرت این ۱۰ هفته رو

کاربر قدیمی ام از سال ۹۶ متاسفانه رمز عبورمو فراموش کردم لطفااااا برای اینکه خدا فرزند سالمی بهم عطا کنه دعا کنید تقریبا با کاربری قبلیم تمام‌سایت از مشکلم باخبرند مشکل ژنتیکی دارم باهمسرم💔🖤🖤دورفرزند از دست دارم ۳ساله و۵ماه.درمان نداریم