2777
2789
عنوان

گروه واتساپ خانواده شوهر

670 بازدید | 41 پست

سلام، یک گروه واتساپی 5نفره داریم، من و شوهرم، با دوتا خواهر شوهرم و مادرشوهر م، دو تا خواهر شوهر هام یکیشون خیلی خیلی با من بده، یکی بگیر نگیر داره، خوب و بده، گاهی خوب گاهی بد، 

تو گروه هر موقع عکس بچه ام که تنها نوه خانواده هم هست میفرستم، مادر شوهرم همیشه قربون صدقه میره کلی، ولی دو تا خواهر شوهر هام اون بده هیچی هیچی نمیزنه، اون یکی گاهی استیکر می‌فرسته  گاهی هیچی، 

وقتی میرم خونه اشون خواهر هاش اصلا باهام حرف نمیزنن، فقط خودشون با هم دیگه حرف میزنن 

حالا به نظرتون عکس العملم تو این گروه که خواهر به بچه داداش خودش زورش میاد حتی یه استیکر  بفرسته چیکار کنم؟ دیگه میخام هیچی نزنم، خودم رو کوچیک میکنم، 

راستی بگم اگر من هیچ عکسی نفرستم تو دو هفته هم هیچ کس چیزی نمیزنه تو گروه، فقط هر دو هفته من یک عکس از بچه ام با ذوق میفرستم که با بی تفاوتی دو عدد بی‌شعور مواجه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر کوچیک ام که کلا من رو از پیج اینستاش هم ریمو کرده، بزرگه ولی پیجش رو دارم و هر موقع عکس و استوری میزاره لایکش میکنم، 

من خودم اینستا دارم ولی تا حالا عکس و استوری نزاشتم، فقط تو گروه واتساپ گاهی عکس بچه ام براشون میفرستم که کوچیکه لاله لال، بزرگه گاهی استیکر

به کتفت

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲