2777
2789
عنوان

بچم ۶ روزشه پدرموونو در اورده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 68 پست
خداروشکر...پس بلد بودی....من اولیم بود هیچی نمیدونستم.

منم اولیم بود.

منم شیرم کم بود اولش انقدر شیر افزا و ازین چیزا خوردم که زیاد شد بمرور. بچه رو نباید گشته نگه داری قندش میوفته بچه. 

هواست به زردیش باشه. زیر نظر پزشکش. ما مدام میرفتیم میومدیم. شیر خشکم بده شیرتم بده. هرچی بیشتر میک بزنه شیرت بیشتر میشه. نذار سینه تو کنار اگر شیرخشکم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نداره شیر خشک ؟ دستگاه اوردیم خونه میزاریمش 

دختر خوب من خودم تجربه شو داشتم شیر خشک بهش بده ببرش دکتر ببین چه شیر خشکی خوبه من اول اپتامیل میدادم بهش بعد چند ماه دکترش گفت اس ام ای خیلی دکتر خوبی بود خدا خیرش بده بچم هم زردیش خوب شد هم رشدش هم خواب راحت داشت ببخشید غلط کرده گفته شیر خشک بده این چه دکتری بوده به حرفم گوش کن پیش دکتر خوب ببرش زردی برای مغز بچه خطر داره الان که تو رشد هست خیلی مراقبش باش من تجربشو داشتم خواهرانه بهت گفتم از لوازم پزشکیا لوله فدینگ بخر راهنماییت میکنن چجور استفاده کنی قیمتشم دو سه هزار تومنه همزمان شیر خشک و شیر خودت میخوره که نگران اینم نباشی سینه تو ی دفعه نگیره سوراخ شیشه رو اندازه لوله فدینگ سوراخ کن شیشه رو ببر برات خودشون توضیح میدن من این روزا رو گذروندم درست میشه 

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
اخه زردیش رو ۱۴ هستش  یعنی شیر خشک عیبی نداره؟

دختر خوب چرا حرف گوش نمیدی شیر خشک میدن تا بچه بیشتر ادار کنه زردیش بهتر بشه ببرش یه دکتر خوب که وارده حرف گوش کن دست دست نکن که بعد پشیمون بشی

باشه عزیزم حتما  خونریزی هم دارم واقعا دارم اذیت میشم 😭

منم بخدا این روزا رو گذروندم هیچ کمکی نداشتم خودم بردمش بستری کردم تا صبح تو دستگاه بود انقد زجر کشیدم خودم تلاش کردم من بچم وزن تولدم کم بود اصلا بدنش خون نداشت به زور ازش خون گرفتن انقدر اشک ریختم پا به پاش خدارو شکر مامانت کنارته بجای گریه کردن ببرش پیش دکتر خوب هم زردیش چک میشه هم شیرخشک مناسب بدنش مینویسه من بچم زردیش نه بود توی یه روز شد نوزده بستری شد بجای گریه مراقبش باش میفهمم سخت میگذره ولی بخدا همین کارا که گفتم انجام بدی هم خودت هم بچه هم مامانت انقدر اذیت نمیشین

اخه زردی هم داره گفتن شیر خشک نده سینمم درد میگیره خسته شدم 

کدوم احمقی گفته وقتی شیرت کمه بچه هم زردی داره، شیر خشک ندی؟؟؟؟؟

بچتو به کشتن میدیا

شیر خشک رقیق بده بهش تا دفع مدفوع و ادارش زیاد باشه، تا زودتر زردی بیاد پایین.

عزیزم اولا که باید شیر بخوره تا زردیش  از بین بره. دوما آش یا سوپ جو بخور و قطره شیر افزا شیر زیاد میشه واسه من سر ده روز شر شر میکرد دیگه با خوردن اینا. سوپ اینکه حالا حالا ها بیخوابی داری بچه بزرگ کردن سخته از دو هفتگی تازه دل درداش  شروع میشه خدا به دادت برسه دختر من هشت ماهشه هنوز دل داره کم و بیش.هنوز شبها یه خواب راحت نداشتم . واسه بچه بزرگ کردن باید یه کفش فولادی  بپوشی تازه من کسی رو نداشتم همون ده روز هم ازم مراقبت کنه تو بیمارستان هم همسرم اومد بالا سرم دخترم هم بخاطر رفلاکس شش روز بستری شد. مادر بودن که که فقط زاییدن  نیست کمی سعی کن خودت رو مقاوم کنی اگرنه افسردگی میگیری

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله