2777
2789
عنوان

خواهرا..

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره براهرکسی گرفتم درست در اومده..براچندروز پیش مامانم گرفتم نوشت سفری درپیش داری فرداش رفتن ی شهر د ...

اره نیتم بیشتر عوض کردن خونمون بود. بعدم رابطم با دخترم که گفت رابطمو باهاش بهتر کنم اخه دلخورم ازش. 

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
 در کاری که در پیش گرفته اید افراط و تفریط نداشته باشید. با کمی صبر و حوصله موفق خواهید شد. ...

عزیزم یکی م به نیت ازدواج خواهرم بگیری اسمش مریمه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
عزیزم یکی م به نیت ازدواج خواهرم بگیری اسمش مریمه

پیغامی که حامل شادی و سعادت فراوان برای شماست به شما خواهد رسید.

*   دوری و بی خبر ماندن از کسی شما را آزار می دهد و باعث غم و غصه شما شده است این دوری بزودی تمام خواهد شد.

*   ورود به محیطی جدید آینده شما را دستخوش تغییر و تحولی مثبت خواهد کرد.

*   شما شخصی بسیار حساس هستید و از قلب پاکی برخوردارید.

*   یک نفر شدیدا به محبت و مهربانی شما نیازمند است. محبت خود را از او دریغ نکنید.

*   از شخصی که بسیار او را دوست می دارید سخنی بر زبانش جاری می گردد که شما منتظر آن هستید.

*   تلاش و کوشش شما برای رسیدن به یک ثروت یا مال بسیار به نتیجه ای مثبت منتهی خواهد شد.

به نیت تو دلم بگو آمین💕💖😘😘😘
باشه اسمم زهراس نیت کردم

به یک تولد، عروسی یا مهمانی باشکوه دعوت خواهید شد.

*   از مسئله ای که باعث ترس و واهمه شما شده یا می شود نگرانی به خود راه ندهید چون این مسئله یا این موضوع خیلی زودتر از آنچه تصور می کنید برطرف خواهد شد.

*   کار نیمه تمامی را خیلی زود به اتمام خواهید رساند که از نظر مادی و معنوی سود فراوانی نصیب شما خواهد شد.

*   مانعی سر راه شماست که با بردباری موفق خواهید شد آن را از سر راهتان بردارید و به مقصود خود نائل شوید.

*   صحبتهایی راجع به شخص شما خواهد شد که موجب خشنودی و رضایت قلبی شما خواهد گشت.

*   تعصب یا قهر و کینه توزی نسبت به شخصی پیدا کرده یا می کنید اما این موضوع به خوبی برطرف خواهد شد.

*   امیدواری شما نسبت به زندگی خود و مسائل اطرافتان بیشتر خواهد شد

نیت کردم

رسیدن به سرمایه ای بزرگ که باید آن را برای انجام کار یا هدف مورد نظر بکار ببرید.

*   از مسئله ای که باعث ترس و واهمه شما شده یا می شود نگرانی به خود راه ندهید چون این مسئله یا این موضوع خیلی زودتر از آنچه تصور می کنید برطرف خواهد شد.

*   شادی، زندگی، هیجان و احساسات فراوان و باشکوه برای شماست. بهترین کارت شمع برای هر نیت که دارید، صد در صد به تحقق نزدیک خواهد گشت.

*   اقدام به خریدن خانه، ملک، ماشین یا یک وسیله ضروری گران قیمت برای زندگی خود خواهید کرد.

*   با آشفتگی و اغتشاش های فکری خود را درگیر نسازید، زیرا جسم و روح شما بسیار حساس و شکننده است.

*   شما شخصی بسیار حساس هستید و از قلب پاکی برخوردارید.

*   در کارهای (در شغل) خود انسان موفقی هستید. در آینده موقعیت های بسیار بهتری در انتظارتان خواهد بود. سعی کنید از فرصتهایی که پیش رویتان قرار می گیرد نهایت استفاده را ببرید.

نیتمو کردم

عروسی خوشحال و شادمان می سازد.

*   یک نفر شدیدا به محبت و مهربانی شما نیازمند است. محبت خود را از او دریغ نکنید.

*   از مسائلی که در اطرافتان رخ خواهد داد عصبانی نشوید.

*   شادیهای قلبی شما از عشق خودتان روزبروز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

*   امیدواری شما نسبت به زندگی خود و مسائل اطرافتان بیشتر خواهد شد.

*   راه دوری را برای انجام یک هدف یا یک کار باید بروید.

*   در کاری بیش از اندازه بر خود سخت گرفته اید اگر در این مورد خاص آسان گیر باشی کارهایت به خوبی پیش خواهد رفت و به مقصود خود سریعتر خواهی رسید.