2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😧😱😥

اطلاعی ندارم ولی وقتی قبل اینکه ببینه پاک کردی دیگه ذخیره نشده

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
نه دیده ولی گفت پاک کردم.میگم جای دیگه ذخیره نشده باشه

نه دیگه خودش و وجدانش اگه پاک کنه دیگه نمیمونه

عکس چی بود حالا؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

اگه با خواهر شوهرت جوری بش حقیقت رو بگو و بش بگو بره چک کنه، نکنه ذخیره شده باشه ظن بد بهت پیدا کنه

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
میگم نشون کس دیگه نده.به خواهر شوهرم بگم پاک کنه .آبروم رفت بخدا

آره بگو بره ببینه بگو بچه فرستاده

اگه با خواهر شوهرت جوری بش حقیقت رو بگو و بش بگو بره چک کنه، نکنه ذخیره شده باشه ظن بد بهت پیدا کنه

آره بهش میگم فردا .خیلی عکسام بدن شکلکهای ناجور درآوردم غروب پسرم ازم عکس می‌گرفت دستش خورده همشو فرستاپه

مامان مانلی و سامیار