2777
2789

من با روغن تراپی جواب گرفتم ولی زمان برد 

یه شامپوی دست ساز گیاهی هم گرفتم دوماه استفاده کردم اونم خوب بود

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من با روغن تراپی جواب گرفتم ولی زمان برد  یه شامپوی دست ساز گیاهی هم گرفتم دوماه استفاده کردم ...

آخه من به دکتر گفتم روغن تراپی گفت تو مرحله ریزش ازین شوخی ها با موهات نکن

چ روغنی استفاده کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من به دکتر گفتم روغن تراپی گفت تو مرحله ریزش ازین شوخی ها با موهات نکن چ روغنی استفاده کردید

من اول شامپو گیاهی گرفتم توش گیاه رزماری و مورد و ... بود یادم نیست دیگه چیا داشت. دست ساز بود از عطاری گرفتم

دوماهی استفاده کردم با رعایت یه سری نکات مثلا نِشَسته موهامو شستم. موی خیسو شونه نکردم. موقع خشک کردن هم حوله رو نمی‌کشیدم رو موهام و از سشوار و اتو مو استفاده نمیکردم.ریزشش خیلی کم شد.

بعد شروع کردم هفته ای یکی دوبار روغن رزماری و نارگیل میزدم یا روغن کرچک میذاشتم روی کتری گرم میشد و میزدم کف سرم آروم ماساژ میدادم و روسری گرم میکردم می‌بستم به سرم بعد نیم ساعت تو حموم میشستم.

اینا باعث رشد مجدد شد ولی چند ماه زمان برد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من اول شامپو گیاهی گرفتم توش گیاه رزماری و مورد و ... بود یادم نیست دیگه چیا داشت. دست ساز بود از عط ...

البته اینم بگم من موهام و پوستم فوق العاده خشکه

اگه موهات چرب باشه روغن بدتر باعث ریزش میشه

روغن آرگان هم یه دوره زدم هفته ای یه بار

نه زیر نظر پزشک نبود خودسر استفاده کردم خداروشکر بدتر نشد

ولی شما تحت نظر باش که جواب سریعتر و بهتر بگیری

برای شما چ مدت طول کشید موی ریز درومد

حدود شش ماه