2777
2789

اینکه چجوری فالوورامو زیاد کنم اینکه چجوری فروشما زیاد کنم اگه نشه چی اگه بشه چی این فکرها تو سرمه ترخدا کمکم کنید

من یمدت زدم

خوب بود

با اینکه فقط تو وات فعالیت داشتم

تو یک ماه اول یک میلیون و خوردی سود کردم

سرمایه که نمیخوای بذاری که نگرانش باشی

من فقط یک ماه فعالیت داشتم شاید اگه تا الان نگه داشته بودم خیلی بیشتر راه افتاده بودم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یمدت زدم خوب بود با اینکه فقط تو وات فعالیت داشتم تو یک ماه اول یک میلیون و خوردی سود کردم سر ...

خب چرا نگه نداشتی ؟

راستش من میخام تو اینستا بزنم 

خب سرمایه در حد خرید لباس میخاد میترسم رو دستم بمونه

خب چرا نگه نداشتی ؟ راستش من میخام تو اینستا بزنم  خب سرمایه در حد خرید لباس میخاد میترسم رو ...

من چون دانشگام شروع شد دیگه حذف کردم

تو هر شبکه اجتماعی هستی فعالیت کن

من هیچی الکی نخریدم

فقط سفارش میگرفتم و بعد از واریز براشون میاوردم

هیچ سرمایه ای نمیخواست

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من چون دانشگام شروع شد دیگه حذف کردم تو هر شبکه اجتماعی هستی فعالیت کن من هیچی الکی نخریدم فقط سف ...

سلام عزیزم

خب مشتری سفارش بده تا شما تهیه اش کنید خیلی طول نمیکشه؟؟روش خوبیه کلن؟

سلام عزیزم خب مشتری سفارش بده تا شما تهیه اش کنید خیلی طول نمیکشه؟؟روش خوبیه کلن؟

بعد از چندماه ریپلی🤩😂

ببین عزیزم من اکثرا با مغازه های آشنا همکاری میکردیم

مثلا بعد از واریزی مشتری میرفتم میخریدم از مغازه و براش پست میکردم

یا اگر نیاز بود که سفارش بدم برام بیارن آدرس مشتری رو میدادم تا مستقیم ب دست خودش برسه

اینجوری نگران نبودم که دیگه فلان جنسم فروش نره یا رو دستم بمونه

سلام عزیزم خب مشتری سفارش بده تا شما تهیه اش کنید خیلی طول نمیکشه؟؟روش خوبیه کلن؟

البته کسی که بخواد واقعا ادامه بده میتونه بعد از اینکه مشتریای ثابت جذب کرد و از کارش مطمئن شد، چون دیگه اونموقع میدونی چه جنسی فروش بیشتری داره و چه جنسی فروش کمتری، میتونی کم کم شروع کنی به خرید جنس و مثلا یه جای کوچیک بگیری و اینا

یکی رو میشناسم همینجوری مغازه بزرگی رو افتتاح کرد الان هم خرید حضوری داره هم آنلاین

البته کسی که بخواد واقعا ادامه بده میتونه بعد از اینکه مشتریای ثابت جذب کرد و از کارش مطمئن شد، چون ...

خیلی ممنون از توضیحاتت عزیزمم 

فقد اینکه میتونی کمکم کنی ک جنس عمده پوشاک و از کجا میشه گرفت بیشتر؟همین بازار بزرگ فقد باید رفت؟؟

خیلی ممنون از توضیحاتت عزیزمم  فقد اینکه میتونی کمکم کنی ک جنس عمده پوشاک و از کجا میشه گرفت ب ...

خواهش میکنم عزیزم

راستش من تو کار پوشاک نبودم فقط ظروف و وسایل آشپز خونه و دکوری و پارچه

خیلی بگرد و پرس و جو کن تا تولیدی های ارزون و خوب پیدا کنی