2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیایید .واجبه

155 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید شب بخیر

به تازگی یه کسب و کار راه انداختم اما یه مشکلی هست 

دویت و اشنا زیاد ندارم.پیج راه انداختم اما هیچکسی نیست

میشه خواهش کنم پیجمو فالو کنید‌خیلی لطف بزرگی در حقم کردید.

هر کی فالو کرد بهم بگید به نیتش تو نماز شب دعا ویژه کنم

https://www.instagram.com/p/CX5Bk7Po0gG/?utm_medium=copy_link

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تاپیک پس انداز دیدم گفتین راضی هستین ممنون میشم یکم توضیح بدین واین که شما تهران هستین؟من شهرستان ...

نه عزیزم منم شهرستانم.درخاست دوستی میدم بهتون قبول کنید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

سلام عزیزم بابت امضاتون درخواست دادم میشه قبول کنید

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ابجی التماس دعا دلت پاکه دعام کن

از کجا فهمیدی دلم پاکه؟ جز بنده های داغون خطاکار خدام که خودم نیاز به دعا دارم

چشم قابل باشم.الهی حاجت روا بشی گلم

سلام عزیزم بابت امضاتون درخواست دادم میشه قبول کنید

چشم،گلم

از کجا فهمیدی دلم پاکه؟ جز بنده های داغون خطاکار خدام که خودم نیاز به دعا دارم چشم قابل باشم.الهی ح ...

یه لحظه تاپیکات نگا کردم دیدم ممنونم

واین کار خونگی چیه منم خیلی احتیاج ب کار دارم

همسرم تمام زندگیم بود بارفتنش ...دنیا جهنم شد چرا فکر۳تا بچه رو نکرد چرا ..😭
یه لحظه تاپیکات نگا کردم دیدم ممنونم واین کار خونگی چیه منم خیلی احتیاج ب کار دارم

من نت ورکر هستم

نماینده شرکت پنبه ریزم 

برند لدورا

اگه اشنا نیستی که میتونید درخاست بدید کامل توضیح بدم