leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 عنوان کیا همسرشون سرد مزاجن؟؟؟؟؟ 1596 بازدید | 15 پست بچه ها بیاید راهکار بدید با شوهر سرد مزاج چی کار کنیم انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند 1400/10/05 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناااااززززز عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1768 قطره گل سرخ از داروخانه بخر هرشب براش شربت درست کن چندقطره بریز تو شربت بهش بده
1494th عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3569 قطره گل سرخ از داروخانه بخر هرشب براش شربت درست کن چندقطره بریز تو شربت بهش بده به چه درد میخوره
leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 اره عزیزم میخوام گرمتر باشه چون من گرم مزاجم و اون اینقدر کار میکنه صب میره شب میاد نه من حال دارم نه اون و مثل خواهر برادر شدیم یه ماه یه بارم رابطه نداریم پنج ساله ازدواج کردم انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
لئا_ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 11253 عزیزم ما سرد مزاج جنسی نداریم ، شوهرتون یه مشکلی داره باید درمان کنهادم سالم باهر طبعی باید هفته ای سه باررابطه داشته باشه درخواست دوستی قبول نمیکنم
الناااااززززز عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1768 اره عزیزم میخوام گرمتر باشه چون من گرم مزاجم و اون اینقدر کار میکنه صب میره شب میاد نه من حال دارم ن ... خب حق داره عزیزدلم شوهرمن بشدت گرم مزاجه ولی گاهی اینقد مشغله فکری وکاری داره تا ده روزم کاری نمیکنه.
leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 خب حق داره عزیزدلم شوهرمن بشدت گرم مزاجه ولی گاهی اینقد مشغله فکری وکاری داره تا ده روزم کاری نمیکنه ... بیچاره فقط شبا تو خواب که ارامش داره میاد بغلم میکنه انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 میگه اصلا حوصله این چیزارو ندارم الان وضعیت مالی یجوری شده که مردا رم زن کرده خخخ😜😜😜 انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
الناااااززززز عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1768 بیچاره فقط شبا تو خواب که ارامش داره میاد بغلم میکنه سعی کن درکش کنی وکنارش باشی حتما خیلی تحت فشاره.منم همسرم فاصله محل کارش تا خونه سه ساعته ۵صبح میره۱۰شب میاد خونه اونقدری خسته اس که گاهی شام نخورده خوابش میبره منم سعی میکنم هرشب کل بدنشو ماساژ بدم وحسابی بهش برسم اصلا غر نمیزنم که چرا اینقد زود میخوابی چون بخاطر زندگیمون داره اینقد فداکاری میکنه منم باید پشتش باشم دیگه
leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 سعی کن درکش کنی وکنارش باشی حتما خیلی تحت فشاره.منم همسرم فاصله محل کارش تا خونه سه ساعته ۵صبح میره۱ ... عشقم درسته والا منم الان در حال ماساژم 🥺فقط ادم میترسه بیرون سمت زن دیگه ای بره چون تو خونه تامین نمیشه موندم چی کار کنم انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
الناااااززززز عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1768 عشقم درسته والا منم الان در حال ماساژم 🥺فقط ادم میترسه بیرون سمت زن دیگه ای بره چون تو خونه تامین ن ... خب درحال ماساژ دادنت خودت کم کم شروع کن مطمئن باش بدش نمیاد
leyli_jon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 871 خب درحال ماساژ دادنت خودت کم کم شروع کن مطمئن باش بدش نمیاد نه من اونو ماساژ میدم تا بخوابه خخخخخخ عصبی میشه میگه حال ندارم🙁 انسان هایی که نیازی به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
الناااااززززز عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1768 نه من اونو ماساژ میدم تا بخوابه خخخخخخ عصبی میشه میگه حال ندارم🙁 بگو تو بخواب کاری نداشته باش بعدش ادامه بده