2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریختم

65 بازدید | 6 پست

من تازه واردم نمیدونم دقیقا چجوریه کار با اینجا ولی اینثد مستاصل هستم. از شرایطی که دارم که گفتم ثبت نام کنم و صحبت کنم،نمیدونم اصن کسی میبینه تاپیکمو یا نه

من21سالمه و دانشجوام،پدرم هیچ توجهی به ما نداره اصلااااا دیگه اینقد به فکر خودش بود و مارو ندید ک ماهم رفتیم از پیشش و الان با مادرم دارم زندگی میکنم،برخلاف مادرم که تو همه شرایط به فکر ماست،پدرم اصلا بهمون اهمیت نمیده،سر یه موضوعی باهاش دعوام شد تلفنی و بهش گفتم منت اون چندرغازی که برام میفرستی رو نذار و دیگه نمیخوام بهش رو بزنم برای خرجی ماهیانه ناچیزی ک میده،دلم میخواد کار کنمرا و یجوری بتونم خودمو خرجیمو دردوس بیارم و از زیر بار منتش بیام بیرون

بذار خرج همون زنیکه که فک کنم صیغش کرده و خورج خواهراش کننه بدرک،عیچی مهمتر از ارامش خودم ک نبست،کسی میشه راهنماییم کنه که چه کاری برم؟صندوقدار فروشگاه ها میشه بشم؟

سلام عزیزم

نفقه حق فرزند و منتی نباید باشه.

اولویتت باید درس باشه

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام عزیزم نفقه حق فرزند و منتی نباید باشه. اولویتت باید درس باشه

خب اره ،ولی متاسفانه بابام همیشه اینجوری بوده،تقصیر مامانم بوده که چون کارمند بوده همجوره توام مسایل مالی سعی کرده کمک حال بابام باشه و بابام هم بجای قدردانی ازش،پرروشده از حقوق مامانم واسه قسطا میداد بجاش برا خودش پیرهن میخرید و... من واقعا حرص میخوره همیشه تا چیزی ازشرا میخولم میگه شماها منو فقط عابربانک میبینید ینی تا این حد کم توقع بودیم براش و کم به خرج انداختیمش که اینو میگه...من واقعا کم اوردم ،پرسوجو کردم حتی اگه صندوقدار فروشگاه بشم حقوقش خیلی بیشتر از این چندغازیه کرا بابام با منت میده

فقط نمیدونم میشه منو بگیرن یان

خیلی حالم خرابه،دقیقا مث مامانم منت گذاشتنو نمیتونم تاب بیارم و اون ادم حتی اگه پدرمم باشه جوری از چشمم میفته که حاضرم برم کارگری کنم ولی دیگه ازش پول نخوام.

چندین بار تحمل کردم و گفتم سیاست داشته باش،ولی دیگه واقعا کم اوردم...وضعشم اخه بد نیست ولی فقط برا ما بلده خسیس باشه

هرموقع بهش فک میکنم اعصابم بهم میریزع و. گریم میگره درست مث الان دلم میخواد برم یه کاری کنم خرجیمو در بیارم تا دیگه هیچوقت محتاج این ادم بی ارزش نباشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اره ،ولی متاسفانه بابام همیشه اینجوری بوده،تقصیر مامانم بوده که چون کارمند بوده همجوره توام مسایل ...

من چون مذهبی ام با کار زن محیط باز مخالفم

ولی کلا فروشگاه ها پذیرش شون راحت

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
امیدوارم بشه،بازم ممنون

میشه که میشه

امیدوارم همیشه به خدا امیدوار باشی و رو به پیشرفت.🌻🌞🌻🌞🌻🌞