2777
2789
عنوان

قرص ویتامین c

30528 بازدید | 23 پست

چه قرصی خوبه برای تقویت سیستم ایمنی

چون هزار مدل داره

لطفا بدون اطلاعات چیزیو معرفی نکنید

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

من داروسازم 

اگه ویتامین c میخوای برند opd فارما خوبه و همچنین برند xmart 

مولتی ویتامین هم ویتافیت دیلی فریش مولتی دیلی قرص شربت ایمونیس قرص پاورفیت قرص ایمونیتی دیویت اکتیو و... خوبن

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
من داروسازم  اگه ویتامین c میخوای برند opd فارما خوبه و همچنین برند xmart  مولتی ویتامین ...

مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داروسازم  اگه ویتامین c میخوای برند opd فارما خوبه و همچنین برند xmart  مولتی ویتامین ...

چجوری باید بحورم ویتامین c opd رو؟

چجوری باید بحورم ویتامین c opd رو؟

روزانه ۱ الی دو عدد بعد از غذا میتونی یدونه ظهر بعد ناهار و یدونه شب بعد شام بخوری یا یدونه بخوری کلا بعد ناهار و تا ۲ ساعت قبل و بعدشم چایی نخور گلم

روزانه ۱ الی دو عدد بعد از غذا میتونی یدونه ظهر بعد ناهار و یدونه شب بعد شام بخوری یا یدونه بخوری کل ...

مرسی گلم فقط روزی یدونه زیادی نیس؟ 

مرسی گلم فقط روزی یدونه زیادی نیس؟ 

نه عزیزم قرصش ضرری نداره و اضافش از طریق ادرار دفع میشه جوشانش مضره چون تو فرمولش از واکنش اسید باز استفاده میشه و بیشتر استفاده شه باعث ایجاد سنگ کلیه میشه ولی قرصش اصلا ضرر نداره من خودمم هروز یک عدد میخورم مارک xmart

نه عزیزم قرصش ضرری نداره و اضافش از طریق ادرار دفع میشه جوشانش مضره چون تو فرمولش از واکنش اسید باز ...

مرسی

نه عزیزم قرصش ضرری نداره و اضافش از طریق ادرار دفع میشه جوشانش مضره چون تو فرمولش از واکنش اسید باز ...

قرص جوشانو هرچن وقت یبار خوبه بخورم؟

قرص جوشانو هرچن وقت یبار خوبه بخورم؟

جوشان میتونی هفته ای یک الی دو بار استفاده کنی البته اگه کلیه هات سنگ ساز نباشه مشکلی نداره ولی اگه سنگ ساز باشه نباید زیاد استفاده کنی چون رسوب میده و ایجاد سنگ کلیه میکنه 

جوشان میتونی هفته ای یک الی دو بار استفاده کنی البته اگه کلیه هات سنگ ساز نباشه مشکلی نداره ولی اگه ...

اهااوکی ❤️✨