2777
2789
سلام دوستان، اگه دلتون میخواد دختر داشته باشین بیایین با هم باشیم وبه هم راهنمایی بدیم،چند وقته دارم اینجا دنبال یه تاپیک مخصوص دختر دار شدن میگردم اما چیزی پیدا نکردم واسه همین تصمیم گرفتم خودم یه تاپیک بزنم واز بچه ها بخوام با هم باشیم،،موافقین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما همونی بودی که دوتا پسر داشتی ؟ ان شاءالله خدا بهت یه دختر خوشگل بده. من شنیدم برای پسر دار شدن قبل اقدام رحم رو با جوش شیرین و برای دختر دار شدن با سرکه شستشو بدین. البته اینها فقط احتمال رو میبره بالا و صد در صد نیست

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خیلی خوشحال میشم می بینم خیلی ها برای بچه سوم اقدام میکنن.ان شاءالله برای همه عادی و فرهنگ سازی بشه.

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!