2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری ۴۰۱ بیاین

181 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من مهندسی پلیمر خوندم سال اخر هستم میخوام کنکور تجربی ۴۰۱ رو شرکت کنم،ترم قبل نشد بخونم، میخوام از همین دی ماه انشاالله شروع کنم به خوندن ... هدفم این هست که دندون پزشکی قبول بشم . یه اپلیکیشن هست به اسم فیلیپ ، من با اون میخوام بخونم، یه گروه هم زدم،به اسم استارتر، هرکس دوست داشت و پایه درس خوندن بود، میتونه جوین بده . Starter

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خاهرم کنکوری انسانیه  میشه از این اپ استفاده کنه؟   میشه بیشتر توضیح بدی راجب این برن ...

اره حتما هر رشته ای میتونه بیاد ، فقط پایه باشن بچه ها. 

کرونومتر میزنیم درس میخونیم، ساعت مطالعه همدیگه رو میبینیم، چالش سحرگاهی میزاریم، چالش ساعت مطالعه، به همدیگه کمک میکنیم تا اخر مسیر رو با هم جلو بریم، 

این گروهی هست که به تازگی زدم، ۵۰ نفر هم میتونه عضو بگیره. ولی از اونجایی که هدفم خیلی جدی خوندن هست، اگه کسی پایه نباشه، ساعت مطالعه ش پایین باشه، کیک میشه 😐

اره عزیزم دوست داشتید بیاین اگه کنکوری هستین 

نه عزیزم من فعلا درسو گذاشتم کنار ولی توعه گوگل پلی ذخیره ش کردم بنظرم خیلی جذاب و انگیزشی میاد 🤩 واسه برنامه ریزی ایناس فک کنم

:)
من نصبش کردم اما چجوری تو گروه جوین شم

اول برو مشخصات کاربری ت رو بنویس، ایمیل ت رو که مینویسی، یه کد برات ایمیل میکنه، اونو میزنی، بعدش از گوشه سمت چپ پایین، اونو میزنی، فکر کنم چندین هشتگ باید انتخاب کنی، حداقل ۳ تا، بعدش میتونی اسم گروه منو سرچ کنی، و جوین بدی