2777
2789
عنوان

سنو ان تی هفته یازدهم

86 بازدید | 5 پست

بچها دکترم گفته 13 دی بیا برا ان تی اما من چند روزه همش نگرانم نکنه چیزی شده باشه اخه دو هفته قبل لکه قهوای میدیدم ک با شیاف پروژسترون خوب شد ک دکتر میگفت لکه ها مال اون یکی قل ک رشدش متوقف شده ولی بعدش دیگ دکتر سنو ننوشت ک ببینم حداقل اونیکی سالمه اون دفع شد یا ن الان کلا سردرگمم میشه هفته یازده برم ان تی که ببینم حالش چطوره اخه دوره تا دوهفته دیگه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونکه رشدش متوقف شده هنوز داخل شکمه؟ منم چندروزه لک میبینم هفته 8هستم

اگه لک میبینی حتما برو دکتر شیاف با قرص میده جاش سفت شه من الان کلی قرص میخورم ولی خیلی نگرانم

سلام خانومی من با ivf باردار شدم ۲قلو که یه قل تو ۸هفته رشدش متوقف شد.دکترم گفت خودش به مرور جمع میشه و جذب رحم میشه و ممکنه اصلا لکه بینیم نداشته باشی.حالا برام‌سونو ان تی نوشته که ۱۱دی باید انجام بدم.برای توام که تا ۱۳ دی چیزی نمونده انقدر به خودت استرس نده فقط استراحتتو بیشتر کن ایشالا که نی نی صحیح و سالم میاد بغلت😍

خدایا بزرگیتو شکررر که بعد کلی انتظار بعد ۳سال با اولین انتقال مامان شدم😍😍