2777
2789
عنوان

تجربه من از چله سوره های قرآن

2823 بازدید | 9 پست

من‌اولین‌بار ختم واقعه گرفتم که این حرقه به ذهنم رسید که با چله قرآنی حاجت بگیرم نمیگم ا ختم واقعه جواب نگرفتم ولی اینطوری نبود که بفهمم بعد یکی دو هفته مثلا پول دستم رسید 

بعد یکی بهم گفت من با سوره مزمل و یس رابطم با همسرم خیلی خوب شده منم گفتم خب ضرر که نداره بخونم ولی تاثیرش شگفت انگیز بود برام

بعد دیگه هر چی میخواستم اینور اونور دنبال راه های قرآنی بودم 

چله سوره طاها گرفتم  شغل برای همسرم جور شد 

نمیگم تاثیرشون بلافاصله بعد چله بودا ولی جور شد حالا با یکی دو ماه اینور اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=220125490]برا گرفتن حاجت کدوم سوره خیلی عالیه؟؟ من خودم ازحدیث کسا هم جواب گرفتم[/QUO

برازیاد شدن رزق سوره  ذاریات رو خوندم با طلاق  مزمل   و الم نشرح

واقعه هم شبی یه بار خوندم 

تاثیرش رو دیدم پول زیاد دستم رسیده

سوره هاش سخت نیست بخونید

اگه همش سختتون بود لااقل ذاریات و واقعه رو حتما بخونید

برا گرفتن حاجت کدوم سوره خیلی عالیه؟؟ من خودم ازحدیث کسا هم جواب گرفتم

ببینید من خودم میگشتم روایاتو برای اون حاجت چه سوره ای رو گفتن بعد خودم چله شو میگرفتم مثلا اگه برای شغل کسی میخواستم میدیدم تو مفاتیح یا جایی نوشته سوره یوسف بنویسید و این کارو بکنید من خودم چهل روز سوره یوسف میخوندم و حاجتمو میگرفتم ولی نمیگم اینجوری که معجزه وار بود ولی خیلی جواب گرفتم کلا زندگیم تغییر کرد بعد این چله ها

برا رفع بیماری چی؟برا شفاگرفتن منظورمه

میگن ۷۰ تا حمد برای مرده خوندی زنده شد تعجب نکن حتی یه داستانی هست میگفت یه عالمی اینو شنیده بود گفت باید امتحان کنم رفت یه مورچه ای رو که مرده بود بهش ۷۰ تا حمد خوند و زنده شد البته این عالم از اولیا الله بود و نفسش حق بود ولی حمد عالیه بازم خودتون بگردید روایات و بازم پیدا کند به مام بگید😉

[QUOTE=220125490]برا گرفتن حاجت کدوم سوره خیلی عالیه؟؟ من خودم ازحدیث کسا هم جواب گرفتم[/QUO برازیا ...

منم هر روز ذاریاتو طلاقو مزمل و انشراحو میخوندم یه مدت بدلایلی نخوندم دیدم وضعیتمون دوباره مثل قبل شد دیگه گفتم هیچ وقت ول نمیکنم این دفه شروع کردم هر وقت یه سوره ایو کامل حفظ میشم میرم سوره بعدی که برام عادی نشه