2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه پسرم و یکسال دیرتر به کلاس اول بفرستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 59 پست

بعضی از بچه هارو بهتره دیرتر به مدرسه فرستاد 

شما اگر مصلحت میدونی دیرتر بفرستش..هیچ اتفاقیم نمیفته

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرا از نظر هوشی از دخترا عقب ترن منم پسرم اول شهریوره دلم نمی‌خواهد سال دیگه بفرستمش تا هفت سالش کامل بشه بعد بفرستمش از مدرسه هم سوال کردم گفت اشکالی نداره 

ولی باباش نمیذاره میگه عقب میمونه الان خودم باهاش حروف الفبا رو کار میکنم

دخترم دلتنگتم😭💔
بزار بره . دلیلت چیه ؟

خیلی شیطونه هنوز امادگیش و نداره و الان پیش دبستانی هم فرستادمش هر روز با گریه  میره و التماس میکنه که امروز نرم بخوابم میخورم عقلش بیشتر برسه  دلیل بعد اینکه تکلیف کرونا معلوم نیست دلیل بعدیم هم اینکه پسر جاریم اسفند ۹۴به دنیا اومده  خیلی اروم و سر راه هست و ۷ماه بزرگتر از پسرمه اینا با هم برن کلاس  اول همش مقایسه میشن دوست ندارم پسرم با اون مقایسه بشه و بگن مثلا اون خوبه درسش و تو بد و کلا از درس بدش بیاد پسرم...

منم دخترم متولد خرداد هست سال دیگه باید بره ولی نمیفرستمش دلم میخادبزرگتربشه الان براش سخته خیلی زوده تحت فشاردرس بزارمش 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خیلی شیطونه هنوز امادگیش و نداره و الان پیش دبستانی هم فرستادمش هر روز با گریه  میره و التماس م ...

بببن تو با اینکارت بیشتر وابستش میکنی به نظرم بفرستش تا یاد بگیره ورگرنه هرسال تنبل تر میشه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤
میشه کاش همسرم همین کاررومیکرد تا اداره گفت ببر ثبت نام بردش نیمه اولی ومتولد فروردین هست و الان ا ...

دختر من مردادیه

تو کلاس از همه کوچکتره

ولی ماشالا از همه درسخونتر وزرنگتر

باورکن معلم ازم مرسیده چجوری بهش درس میدی به بقیه هم بگو

اصلا به این چیزا نیس

خودم نیمه دومی بودم آبان اما تو شناسنانه بخاطر مدرسه زدن ۳۰شهریور چیزی کم نداشتم ازبقیه

خیلی شیطونه هنوز امادگیش و نداره و الان پیش دبستانی هم فرستادمش هر روز با گریه  میره و التماس م ...

خب شما باید مدیریت کنی . اجازه ندی مقایسه بشن. یا حتی اکه مقایسه شدن بتونی ب پسرت یاد بدی نادیده بگیره قضاوت دیگرانو . اینا همه جزوی از مسیر تربیته. اینکه از ترس همچین چیزایی پسرتو یه سال خونه نشین کنی ک بدتره. 

خب شما باید مدیریت کنی . اجازه ندی مقایسه بشن. یا حتی اکه مقایسه شدن بتونی ب پسرت یاد بدی نادیده بگی ...

درست میگی ولی خانواده همسرم خیلی مقایسه میکنن و پسرم خیلی ناراحت میشه روش تاثیر میزاره برای من مهم نیست چون من پسرم شیطونه و بازیگوش و بچه جاریم اروووم اما میخونم اون تو درس موفق تره چون دائما پای درسه اما پسر من فقط بدو بدو و ورزش و کشتی  

پدر مادرم منم همین کارو کردن بزرگ ترین بدجنسی رو ب خرج دادن به زور تونستم ببخشمشون یه سال عقب افت ...

چرا اینو میگی  قرار بود به چی برسی که به مشکل خوردی و از چی عقب موندی 

چرا اینو میگی  قرار بود به چی برسی که به مشکل خوردی و از چی عقب موندی

امسال کنکور دارم خوب نخوندم

شرایط ۱۴۰۲ هم ک تغییر کرده و اصلااا ب درد من نمیخوره

اگ اون ی سالو عقب نمی افتادم الان کنکور داده بودم قبولم نشده بودم امسال دوباره وقت داشتم

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan