پسرم ۱۶شهریور به دنیا اوده سال دیگه باید بره اول اما اگه مثلا ۱مهر به دنیا نیومد یک سال دیرتر باید میرفت حالا به نظرتون میشه یه سال دیرتر بفرستم کسی اطلاعی داره مشکل نمیشه براش؟ همه مین عقب نیافته اخه مگه مسابقه است که عقب بیوفته یا اینکه از چی و کی میافته؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام پسرا از نظر هوشی از دخترا عقب ترن منم پسرم اول شهریوره دلم نمیخواهد سال دیگه بفرستمش تا هفت سالش کامل بشه بعد بفرستمش از مدرسه هم سوال کردم گفت اشکالی نداره
ولی باباش نمیذاره میگه عقب میمونه الان خودم باهاش حروف الفبا رو کار میکنم
خیلی شیطونه هنوز امادگیش و نداره و الان پیش دبستانی هم فرستادمش هر روز با گریه میره و التماس میکنه که امروز نرم بخوابم میخورم عقلش بیشتر برسه دلیل بعد اینکه تکلیف کرونا معلوم نیست دلیل بعدیم هم اینکه پسر جاریم اسفند ۹۴به دنیا اومده خیلی اروم و سر راه هست و ۷ماه بزرگتر از پسرمه اینا با هم برن کلاس اول همش مقایسه میشن دوست ندارم پسرم با اون مقایسه بشه و بگن مثلا اون خوبه درسش و تو بد و کلا از درس بدش بیاد پسرم...
خیلی شیطونه هنوز امادگیش و نداره و الان پیش دبستانی هم فرستادمش هر روز با گریه میره و التماس م ...
خب شما باید مدیریت کنی . اجازه ندی مقایسه بشن. یا حتی اکه مقایسه شدن بتونی ب پسرت یاد بدی نادیده بگیره قضاوت دیگرانو . اینا همه جزوی از مسیر تربیته. اینکه از ترس همچین چیزایی پسرتو یه سال خونه نشین کنی ک بدتره.
خب شما باید مدیریت کنی . اجازه ندی مقایسه بشن. یا حتی اکه مقایسه شدن بتونی ب پسرت یاد بدی نادیده بگی ...
درست میگی ولی خانواده همسرم خیلی مقایسه میکنن و پسرم خیلی ناراحت میشه روش تاثیر میزاره برای من مهم نیست چون من پسرم شیطونه و بازیگوش و بچه جاریم اروووم اما میخونم اون تو درس موفق تره چون دائما پای درسه اما پسر من فقط بدو بدو و ورزش و کشتی