2777
2789
عنوان

عروس خوب یا بد

2808 بازدید | 82 پست

تو مراسمی که گرفته بودم، خواهرشوهرام و ... کمکی نکردن، اومدن خوردن رفتن، البته آدما بدی نیستن، کلا مثل مهمون اومدن و رفتن، بیچاره خواهر حامله ام همه کارامو کرد، منم مراسم خواهرشوهرم رفتم و کار خاصی نکردم، مادرشو خواهرشو و بقیه فامیلاش کمک کردن، شستن و جارو کردن و ... منم نشستم، نمیدونم دیگه تو دلشون چی بگن، ولی خیلی دلم میخواست سر حرفش باز بشه بگم خب شما هم کمک من نکردین، خیییلی تو دلم مونده آخه، نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کاری ک کردی کافیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اتفاقا منم چند شب پیش مهمونی دادم زنداداشم پیچید کمک نکرد

دیروزم اون مهمونی داد من کمکش نکردم

دلمم نمیخواد سر صحبت باز شه ک بهش بگم چرا بهت کمک نکردم

همین ک دلیلم واسه خودم قانع کنندست کافیه

اون برام اهمیتی نداره ک

والا الان دیگه کسی از عروس انتظار کار نداره   قدیما مادرشوهر و خواهر شوهرا اذیت میکردن حالا عروسا همین که بشینن و حرف و حدیث درست نکنن خودش خوبه

به قول معروف ما را به خیر شما امید نیست شر مرسان 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

آخه به نظرم رسید کلا متوجه نشدن، احتمالا تو دلشون گفتن نگاه کن مثل خانوم نشسته کمک هم نمیکنه، مم دوس دارم متوجه شن که چون اوتا کمکم نکردن من هم نکردم، خیلی دلم شکست، همیشه عروس یک عروسه، برا دختر خودشون اونجوری کمک میکردن با جان و دل، خونه من با لباس مجلسی براشون چایی میگرفتم

والا الان دیگه کسی از عروس انتظار کار نداره   قدیما مادرشوهر و خواهر شوهرا اذیت میکردن حالا عرو ...

من کاری به کار کسی ندارم، ساکت میرم ساکت میام، دلم شکست که برا مراسم من هیچ کمکی نکردن، همین

من کاری به کار کسی ندارم، ساکت میرم ساکت میام، دلم شکست که برا مراسم من هیچ کمکی نکردن، همین

چه مراسمی داشتی ؟

به نظرم توقعت بالاست یه مهمونی دادی واقعا انتظار داشتی خواهر شوهر برات کار کنه؟

چه مراسمی داشتی ؟ به نظرم توقعت بالاست یه مهمونی دادی واقعا انتظار داشتی خواهر شوهر برات کار کنه؟

نه بابا انتطار نداشتم، روز مراسم هم ناراحت نشدم، خب گفتم مهمون هستن، تو مراسم خواهرشوهرم نشستم یک گوشه و کمکی نکردم، درست مثل خودشون، اگر اونا خونه من مثل مهمون میان میرن، پس منم مثل مهمون برم بیام

حالا من همه جا کار میکنم. 

ولی بچه کوچیک داشتم. نمیشد ولش کنم توی شلوغی برم کار کنم. کسی را نداشتم نگه اش داره. 

ولی الان همه جا کار میکنم.... حتی خونه عروس.  

ولی یک جاری دارم همیشه از کار فراریه. 

حتی اصلا یک نعلبکی نشسته... اصلا خانه مادرشوهر کار نمیکنه 

مثلا فکر میکنه زرنگه.  

اونهایی که از ظرف شستن فرار می‌کنند. توجه کنند. این زرنگی نیست... 

حتی داشتیم سبزی پاک میکردیم. همین جاریم نیامد کمک کنه. گفت دستام خراب میشه....

نه بابا انتطار نداشتم، روز مراسم هم ناراحت نشدم، خب گفتم مهمون هستن، تو مراسم خواهرشوهرم نشستم یک گو ...

خب حرفی بهت نزدن چرا خود درگیری داری 

منم بهت گفتم الان دیگه کسی انتظار کار از عروس نداره دوتا کاسه این ور اون ور کنه یه عمر غر به جون شوهر و خانوادش میزنه حالا شما کار را نکردی باز درگیری میگی چرا نفهمیدن کار نکردم و براشون‌مهم نبود میگم عروسا الان دنبال بهونن دعوا راه بندارن نگید نه