2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتی شوهرتو ؟ راضی هستی ؟ 

من دوستش نه نداشتم ولی بی میل نبودم ازدواجم عاقلانه بود بیشتر تا عاشقانه. خداروشکر بله

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
آشنامون ۳۱۴سکه یک هفته ست عقد کردن  خودم ۲۵۰سکه دوماهه عقد کردم ده ماهه عروسی کردم

چطور دوماهه عقد کردی ولی ۱۰ ماهه عروسی کردی😳😳😳😳😳😳😳

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

من و دوس پ.سرم سر مهریه باهم دعوا افتاده بودیم ...

میگف یا هفت تا یا هفده تا یا ۷۷ تا 

منم بدم اومد ازاین تعیین کردنش ..

انگار میخام طلاق بگیرم اینگوری میترسن 

میگ خوشم نمیاد مهریه سنگین باشه عشقمون زیر سوال میره 

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...
من شخصیت شما رو دوس دارم تو تاپیکا میبینمتون .. شاغلید و مستقل..بنظرم همینم باعث شده مهرتون و زیاد ن ...

ممنون از لطفت عزیزدلم 

محبت داری

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
چطور دوماهه عقد کردی ولی ۱۰ ماهه عروسی کردی😳😳😳😳😳😳😳

🤦🏻‍♀️الان دیدم ، خاک تو سر کیبورد گوشیممممممم😐😐😐😐😐دوساااااله عقد کردم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم