2777
2789

یکی از فامیلامون یه دختر همه چی تموم گرفته باباش خیلی پولداره گفته مهر نمیخوام، خوشم اومد پول بهشون اعتماد بنفس میده دیگه هم نیازی به سکه نداره هم مثل ما نمیگه سکه ی بیشتر نشانه ی ارزش بیشتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱۴ سکه س ماله من 

بعدش پارسال جاری جدیدم اومد و ۲۱۴ سکه زدن پشت عقدش بعدش خواهرشوهرم با پوزخند و کنایه گفت از تو ۱۰۰ تا بیشتر مهریه ش

😐

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
اوووووه😄😄😄 خوبه قبول کردن واقعن

پیشنهاد خودشون بود چون پدرم اصلا راضی به ازدواج نبود هیچ جوری خوشش نمیومد به زور اجازه داد بیان فردای عقد هم زمین به نامم کردن

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اووووف دوهزارتا چه سالی؟

ده سال پیش

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

آشنامون ۳۱۴سکه یک هفته ست عقد کردن 

خودم ۲۵۰سکه دوماهه عقد کردم ده ماهه عروسی کردم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
۱۱۴ سکه س ماله من  بعدش پارسال جاری جدیدم اومد و ۲۱۴ سکه زدن پشت عقدش بعدش خواهرشوهرم با پوزخن ...

منم بابام باحال بود عروس اولمونو گرفتنی 164 تا سه سال بعد عروس دومیو گرفت گفت مهره اون هرچقده همونقد با چکو چونه شد 170 مال من گفت مال اون عروسام سیصدتا ولی به خاطر قدمای داماد صدتاشو میگذرم 200 تا مبارک باشه همه قبول کردن 😂😂😂