هلیاجان۶ مدیر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1466 عنوان از وقتی لاغر شدم خیلی پوستم شل شده،۲۰ کیلو کم کردم | مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 56 پست با کم کردن غذا و حذف شیرینی و فعالیت از ۸۹ کیلو رسیدم به ۶۹ کیلو از عید تا بحال رعایت میکنم مرتب که وزنم برنگردهاما بازوهام و قسمت رونهام به شدت شل شده پوستش چه ورزشی انجام بدم؟ 1400/10/04 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 من قبلا فیتنس کار میکردماره حتما پیج بده abs_at_home@ مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43116 من قبلا فیتنس کار میکردماره حتما پیج بده عکستو دیدم. خوبی که.چرا انقدر سخت میگیری.در ضمن خوشگلم هستی ماشاءالله پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 منم میخوام🙈🙈 abs_at_home@ مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43116 شما هم اضافه وزن داری بله الان ۷۰ هستم باید بشم ۵۶ ۵۷ چون قدم ۱۵۷ هست. کوتاهم متاسفانه. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
mamankosar72 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 832 حس میکنم مانتو نمیشینه تو تنم خوشی زده زیردلت دوستداری برگردی ب روزای توپولیت
هلیاجان۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1466 عکستو دیدم. خوبی که. چرا انقدر سخت میگیری. در ضمن خوشگلم هستی ماشاءالله سلامت باشی نسبت به هم سنهام خیلی شکسته شده ام اتفاقا💔☹️💕
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 دستت درد نکنه عزیزم قربونت تو اینستا پیجش و زدی ببین خیلی خوبه اموزشاش مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mamankosar72 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 832 برو باشگاه خووهر شوهر من با باشگاه وزن و سایز کم کرد. خیلی خوب شده. خیلی دوستدارم برم ولی بچم خیلی کوچولوه و نقنقو😥
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43116 سلامت باشی نسبت به هم سنهام خیلی شکسته شده ام اتفاقا💔☹️💕 خوب ببین اون به ژن ربط داره. بعدم چون خیلی وزن کم کردی خوب مسلما صورتت کوچیک تر شده. لپات کم شده.ولی اعتماد به نفس داشته باش عزیزم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 مرسی گل😘 قربونت عزیزم💚 عالیه پیجش بهترین اموزشا میذاره هم اسون برا تنبلا با گوشی ورزش داده در این حد😅 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mamankosar72 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 832 بله الان ۷۰ هستم باید بشم ۵۶ ۵۷ چون قدم ۱۵۷ هست. کوتاهم متاسفانه. اراده کن انشالله زود ب هدفت میرسی بنظرم سعی کن اهسته اهسته وزن کم کنی وگرنه داغون میشی
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43116 خیلی دوستدارم برم ولی بچم خیلی کوچولوه و نقنقو😥 حالا برعکس شمامن باشگاه خیلی بهم نزیکه. سه تا باشگاه بهم نزدیکه. پسرمم کلاس پنجمه. مشکلی نداره یکی دو ساعت تنها باشه.ولی خودم از ورزش متنفرررررمیه بار ثبت نام کردم فقط پولم حروم شد. نرفتم که پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43116 اراده کن انشالله زود ب هدفت میرسی بنظرم سعی کن اهسته اهسته وزن کم کنی وگرنه داغون میشی مرسی عزیزمالان تو گروهی که هستم هفته ای یک کیلو کاهش داریم.پناه بر خدا بتونم به هدفم برسم خیییلی خوب میشه. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔