الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میترسم بد شه من همون رنگ قبلیم و میخوام خیلی خوشگل شده بود😔
ببین من زدم هرکس موهامو میبینه کیف میکنه یخی شده موهام
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
عزیزم شامپو رو چند خریدی؟ واینکه من ریشه موهام دراومده میشه بزنم به موهام؟
اره بزن فقط ریشه موهات رنگی نمیشه .۳۵ تومن خریدم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
پادینا ایرانی هم هست ۳۵ تومن موهای من که مش داشت به پایه ۹ رسیده بود کاملا یخی شد
اگه دکلره کردی، با هر بار حموم رفتن، رنگش عوض میشه. هر چند وقت باید بری رنگساژ. میتونی خودتم شامپو رنگ بگیری استفاده کنی
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
عزیزم کلا دکلره همینجوری هر دفعه ک بری حموم رنگش عوض میشه تا برسه ب مایه خود دکلره منم عروسی داداشم رنگ کردم ۱۲۰۰ گرفت سر ی عفته رنگش رفت چون تو ی عفته سه دفعه شستمش