2777
2789

خیلی ازش بدم اومده.  بی محلی میکنم بهش ولی انگار متوجه نمیشه چون مدت طولانی باهاش اینجوری بودم فک میکنه عادیه.  ولی خیلی از خواهرم بدم اومده چون اصلا ناراحت من براش اهمیتی نداره 

چی بگم ؟؟؟؟ 

بیخیالی طی کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقی بهش بگو ،شاید سوتفاهم شده و برطرف بشه به نظرم خیلی محترمانه بگو چرا ناراحتی

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

منم با یکی از خواهرام خیلی صمیمی بودم ولی مادرم بینمون را بهم زد

من ازش خیلی ناراحت شدم ولی دیگه نادیده میگیرمش اعصاب این که بخام رفع کدورت کنم ندارم دیگه هم برام مهم نیست چه فکری میکنه

منم با یکی از خواهرام خیلی صمیمی بودم ولی مادرم بینمون را بهم زد من ازش خیلی ناراحت شدم ولی دیگه نا ...

حالا من مشکلم اینه اصلا متوجه نمیشه ازش ناراحتم از بس از هن دور شدیم و باهم حرف نمیزنیم قبلا خیلی خوب بودیم 

چی بگم ؟؟؟؟ 

چراا همتون میگین بیخیالش وفلان..هرچه باشه خواهرشه باغرورنظرندیدلطفا..سعی کن رک بشینی روبروش وبهاش منطقی حرفبزنی ب دوراحساسات،، ببین چشه عیب یابی کن . .هرچه باشه خواهرته وجزخانواده وعزیزانته

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
چراا همتون میگین بیخیالش وفلان..هرچه باشه خواهرشه باغرورنظرندیدلطفا..سعی کن رک بشینی روبروش وبهاش من ...

آره چون مهمه برام دوست ندارم باهاش سرد باشم ولی خب از طرفی خواهرم شخصیتش مدلی هست که مستقیم نباید بگم .

چی بگم ؟؟؟؟