2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیبه ولی ن

باید تنبیه کنم حتما

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

اره ... بخاطر شکستم... 

چون باور کرده بودم عشق واقعیه..

زدم موهامو که عزیزتر از جونم بود و که دقیق یه متر بودن نصفشو بریدم...

خواستم همشو ببرم که خواهر زادم بزوز نزاشت 

البته از داغ دلم بود .. چون موهامو دوست داشت...

و تو حال خودم نبودم از فشار روانی رفتم تو حموم دور از همه خیلییی به خودم زدم... تو حال خودم نبود اینا تو زمانی اتفاق افتادن که از عزززززیزززززترین فرد زندگیم شنیدم نمیخوامت

مثلا من یبار کار اشتباه انجام دادم رو دست خودمو زخم کردم بعد از دوسال و خوردهایی هنوز جاش مونده

حتما برو پیش روانشناس حتما

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
این که چیزی نیست   لازمه برم میدونم

حتما برو 

بعد که بری خودتو سر زنش میکنی که چرا زودتر نرفتی تا راحت بشی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ن بابا عزیزم  الان چطوری/؟

هیچ... امروز بیرو بودم وسط پارک چند تا عاشق دیدم دلم هواشو کرد... دلبری دختر رو واسه پسره دیدم یادش افتادم..

وسط پارو خیلییی زیاد دلم گرفت بغَضم گرفت و چشام اشکی شد  .. یکم دلتنگ بودم شد ۱۰۰ برابر از وقتی اومدم تا الام خیلیی دلتنگم و اشک میریزم

حتما برو  بعد که بری خودتو سر زنش میکنی که چرا زودتر نرفتی تا راحت بشی

ببین من خیلی تنهام نه از لحاظ اینکه هیچکس دور م نباشه خدایی خانوادم بهترینه و با هیچی عوضشون نمیکنم ولی ادم لازم داره غیر از خانواده یسری افراد تو زندگیش باشن که من اونارو ندارم منظورم دوست ه رفیقی که بشه بهش اعتماد کرد .اینم نمیگم که یعنی با هیچ دختری درارتباط نیستم درواقع من هیچ دوستی ندارم فقط یه عده ادم  اطرافم هستن که میشناسم