2777
2789
مشکلی دارین ک طبیعی بچه دار نمیشین؟

بله 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مطمئنی؟🥺

تعیین جنسیت هم میکنه ای یو ای اما صد در صد نیست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین تعجب کردم آ یو آی اسپرم رو تزریق میکنن مستقیما به رحم نمیشه تعیین جنسیت کرد آی وی اف ه ...

وا 

خوب اسپرم های وای رو از ایکس جدا میکنن تعیین جنسیت میکنن دیگه😐

همدان کلینیک امید که خصوصیه‌  آی وی اف تعیین جنسیت ۲۰م بدون تعیین جنسیت ۷م

من اول خواستم برم اصفهان کلینیک مشتاق ولی گفتن اونجا دیگه مثل قبلا نیست و خیلیا نتیجه نمی گیرن

دیگه شیراز دکتر رستمی تعریفشو شنیدم چون نزدیک تر هم هست به ما

الان می خوایم وام بگیریم بریم

خیلی گرونه😭

نه گلم ای یو ای ۷۰ درصد احتمال جنسیت دلخواهه ولی ای وی اف صد درصده برای همین میخوام ریسک نکنم و ا ...

برای آی یو آی هم اسپرم رو شستشو میدن و اسپرم های قوی رو وارد رحم میکنن شنیدم ک میشه تعیین جنسیت کرد اما ۷۰ درصده ک اونی میخوایم بشه منی ک مشول ندارم نمیخوام تن ب آی وی اف بدم ک سخته

نه گلم ای یو ای ۷۰ درصد احتمال جنسیت دلخواهه ولی ای وی اف صد درصده برای همین میخوام ریسک نکنم و ا ...

مادرپدر من 4سال پیش آی وی اف کردن اونم تهران 10 تومن هزینه اش شد ولی بارداری اتفاق نیوفتاد

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من اول خواستم برم اصفهان کلینیک مشتاق ولی گفتن اونجا دیگه مثل قبلا نیست و خیلیا نتیجه نمی گیرن دیگه ...

حدود سی چهل تومن در نظر بگیر. الکی میگن ۷ تومن... تنها عمل تخمک کشی پنج تومن میگیرن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
واقعا؟ درصد موفقیتش چقدره؟ تعیین جنسیتم میشه؟

ای وی اف صد در صد. آشنا شوهرم دو قلو.یه دختر یه پسر.

زن دایی شوهرم یه دختر یه پسر

دوست خواهرم دوتا پسر

تک قلوم تا دلت بخاد.دقیقا جنسیتی خاستن شده

بله.ای وی اف صد در صده خیالتم راحته.میارزه

چه راحت در موردش حرف می‌زنیم!!! خیالتم راحته؟؟! عجبا

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
مادرپدر من 4سال پیش آی وی اف کردن اونم تهران 10 تومن هزینه اش شد ولی بارداری اتفاق نیوفتاد تا خدا ن ...

اتفاقا مادر منم سال ۹۷ ای وی اف کرد اصفهان دو قلو کاشت اونم منفی شد🥺

آره همه چی دست خداست

انشالله که خدا خیرمونو تو کاری که دوست داریم قرار بده

ای وی اف صد در صد. آشنا شوهرم دو قلو.یه دختر یه پسر. زن دایی شوهرم یه دختر یه پسر دوست خواهرم دوتا ...