2777
2789
عنوان

کسی هس کمکم کنه😭😭😭

142 بازدید | 14 پست

شوهرم میره بیرون میاد خونه بوی سیگارش حالمو بهم میزنه الانم رف بیرون بهش گفتم حق نداره بیاد خونه گف تو ماشین میخوابه بذارم بیاد یا ن!!!؟

پیش مادرشوهرمینا زندگی میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بیاد به نظرم از فردا مادرشوهرتم قاطیه بقیه دردات میشه بزا بیاد خونه مثه دوتا آدم عاقل مشکلتونو حل کنین 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
😐😐😐😐يه پاكت بخر هم بقول هم بو كن🤣🤣

ن بابا از صورت مردا بوش ی جور خاص میاد منم دیوونشم 😋مخصوصا از گلوشون بوی دود کمی از اونجا هم میاد خوبه بعد بدبختانه یا خوشبختانه شوهرم با اینجر چیزا سردرد میگیره پاستوریزه🤣

براش از ضرر های سیگار بگو بفرست حمام و لباساش راعوض کنه همش بگو حالت تهوع داری به والدینش بگو نم ...

گفتم هم ب باباو مامانش هم ب بابای خودم هرجور شده وقتی دوستاشو میبینه جوگیر میشه میکشه

ن بابا از صورت مردا بوش ی جور خاص میاد منم دیوونشم 😋مخصوصا از گلوشون بوی دود کمی از اونجا هم میاد خ ...

برعکس تو من خوشم نمیاد راستش خجالت میکشم اگ یکی از فامیلام ببینن خجالتم میشه بفهمن سیگار میکشه