2777
2789

بچه ها من کلا تقرییاازادی داشتم همیشه از همه نظر حق انتخاب داشتم پوشش و رشته ای که میخونمو... یعنی یه خانواده نسبتا امروزی و تقریبا اوکی... با جنس مخالفم درارتباط بودم، اینو میگم که فکر نکنید من ادم مذهبی و مخالف این مسائلم. ولی جدیدن به یه چیزی رسیدم. اونم اینه که اگر یه دختر میخاد آینده خوب و ازدواج خوبی داشته باشه، باید واقعااز خودش و جسم وروحش مراقبت کنه. نباید دست هرکس و ناکسی خودشو بسپره. من خودم رابطه های فاب داشتم ولی واقعا پشیمونم. البته اگر این تجربه هارو نداشتم به اینجام نمیرسیدم از این نظر برام خوب بودن. ولی دیگه میخوام مسیر زندگیمو عوض کنم و به روابط موقتی که فقط روحو آزار میدن تن ندم. نذارم کسی مصرف کنه منو، چه جسمی چه روحی. 

گفتم با شما دخترای گل و مهربون تجربمو شریک شم شاید تونستم حتی شده به ی نفر یه کمک کوچیکی بکنم💞💞💞

کاربر قدیمی💖

میدونی باید تجربه کنن اینجوری نمیشه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی تجربه ها تاوان سنگینی داره

اره درسته چی شد که نتیجه گرفتی کلا راه و روشت رو عوض کنی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
کاملا موافقم ارزش زن به عفت و پاکیش و غرورش هس وقتی تن به هر رابطه نافرجامی دیگه ارزش واقعی زن رو ند ...

دقیقن

هیچوقت فکر نمیکردم به این چیزا اعتقاد پیدا کنم واقعا خوشحالم انگار به بلوغ فکری رسیدم 

کاربر قدیمی💖