2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفیه روز چندم زدی؟یکی دو روز قبل پری بزنی باید هاله ای بندازه

روز دهم بعد از نزدیکی

نزدیکیمونم دو روز بعد از پاک شدنِ پریودیم بود

دیشب ی تست دگ زدم دو خط خییییییلی محو و کمرنگ افتاد ولی امروز ناشتا اینو زدم جوابش همین شد گیج شدم خدایی

منفیه 

دو روز بعد از پاکی هم احتمال باردار شدن خیلی کمه

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
منفیه  دو روز بعد از پاکی هم احتمال باردار شدن خیلی کمه

ناگفته نمونه از کان استفاده کردیم چک کردم سالم بود ولی زیر دلم تیر میکشه و بیبی دیشبم دو خط خیییییلی مخو انداخت الانم هرچی نگا این کردم حس میکردم ی خط محو داره t ولی شوهرم میگف ی خط بیشتر نیس نمیدونم

ناگفته نمونه از کان استفاده کردیم چک کردم سالم بود ولی زیر دلم تیر میکشه و بیبی دیشبم دو خط خیییییلی ...

نه عزیزم باردار نیستی 

هاله هم احتمالاً در حد خطای دید بوده 

به نظرم کاملا یک خطه و منفی 

من همیشه قبل از روز ده و بعد از روز بیست بدون جلوگیری رابطه داشتم و‌ حامله نمی‌شدم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
نه عزیزم باردار نیستی  هاله هم احتمالاً در حد خطای دید بوده  به نظرم کاملا یک خطه و منفی ...

مرسی فدات خداکنه نباشم اخه هنو خیلی زوده شرایطشو ندارم