2777
2789

سلام فقط گفتم بخندیم و شاد باشیم این تاپیک فقط جنبه فان داره 😊

اول من میگم😊

روز سه شنبه ک شبش یلدا بود نا مزدم بهم پیام داد گفت ک حاضر شو میخام بیام دنبالت بریم بیرون منم ب مامانم گفتم  مامانمم گفت باشه برید خوش باشید😁

بعد منم حاضر شدم اومد دنبالم یعنی انقد خجالتی و کم رو هستم ک دیگ حد نداره 😅

گفت بزار دستت رو بگیر م خانومم منم یعنی نزدیک بود سکته کنم😂😂😂😂😂😂

نزاشتم دستمو بگیره بعد رفتیم بیرون ......😂😂😂

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
مسخره بازی نکردم 

واقعا سوتی چیزی ندادی؟😅

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخییی

حتماتازه اولته برا همین😅

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه بار با شوهرم رفتیم بیرون نامزد بودیم هوا خیلی سرد بود ما هم هنوز از هم خجالت میکشیدیم رفتیم پارک قدم بزنیم دیدم داره میارزه بهش گفتم سردتونههمونجور که دندوناش میخورد بهم گفت نههه فقط یه حسی رفته تو وجودم که میلرزم گفتم اون حس اسمش سرماست کلی هم خندیدیم😑

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
یه بار با شوهرم رفتیم بیرون نامزد بودیم هوا خیلی سرد بود ما هم هنوز از هم خجالت میکشیدیم رفتیم پارک ...

😂ولی قشنگ بود خدایی

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

ما دزدکی نصف شبا  میرفتیم خونه مادرشوهرم شوهرمم دزدکی می اومد خونه ما   فاصله خونه هامون بیست دقیقه بود سگا ولگرد همیشه می دویدن دنبالمون یه قسمتی هم باید از کنار باغ رد بشی ترسناکه وای شبا زمستانی چ خوش بود صدا هوهو باد و سگا و تاریکی صحنه ترسناک درست میکرد یخ میزدیم تا برسیم خونه 

آخییی حتماتازه اولته برا همین😅

ها😂😂😂