2777
2789

سلام دوستان،دخترهست و با من قهر کرده،حساب تلگرامشو پاک کرد و دوباره زد که من بهش دسترسی ندارم و فقط به دایرکتش دسترسی دارم که میبینه پیامامو ولی جواب نمیده،متوجه شدم میخواد از صحنه زندگیم خارج بشه کلا ولی نمیخوام این اتفاق بیفته،نگید ولش کن و... کمکم کنید،راهکار دهید که از رخداد این اتفاق ناگوار جلوگیری کنم همین،فعلا از حضور واقعی و مجازیش محرومم نمیتونم قرار حضوری بذارم و حرفایی که زده میگه ادم باید خود واقعیش باشه،منم منم نکنه،به خواسته هام احترام بذاره و منو مجبوربه انجام کاری،نکنه،دروغ نگه و هرروز نگه دوستت دارم دوستت دارم.اینم بگم که تو این چندوقت که نبوده،زجر و عذاب کشیدم و هیچی ندارم حتی تمرکز،نتونستم کار کنم و تو انزوای وحشتناکیم و همه وجودم (قلب و مغز و روحم و...)دست اونه،بهشم گفتم عاشقتم دوستت دارم و میخوام باهات ازدواج کنم

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن

متهاهلی یا مجرد واقعیتش رو بگو؟

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متهاهلی یا مجرد واقعیتش رو بگو؟

مجرد یکبارم ازدواج نکردم،عشق اولی و ازدواج اولیم

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
چه ربطی به ما اردیبهشتیا داره اخه

هم ماهتونه

❌❌❌❌عزیزان توجه❌❌❌❌

⚠️⚠️⚠️⚠️دختره اردیبهشتیهههه⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

واقعیت اینه که رهاش کنید ..رها کنید و رو پیشرفت شخصی خودتون تمرکز کنید ..دخترا زیاد حرف از جدایی میزنن اما برای اینکه طرف مقابل رفتارشو عوض کنه نه واقعا اینکه جدا بشن ،وقتی این رفتارو داره یعنی واقعا علاقه ای نیست ..رها کنید تا کسی بیاد توی زندگی که لایق محبتتون باشه 

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

تو تاپیک جدید ایدتونو بگین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7839833/%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b2%d9%85%d9%86%d8%af-%d8%ad%d8%b6%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%a8%d9%87%d8%b4%d8%aa%db%8c-%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ac%d8%b9%d9%87-%d8%a7%d9%93%d8%b2%d8%a7%d8%af

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7839833/%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b2%d9%85%d9%86%d8%af-%d8%ad%d8%b6%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%a8%d9%87%d8%b4%d8%aa%db%8c-%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ac%d8%b9%d9%87-%d8%a7%d9%93%d8%b2%d8%a7%d8%af