2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز دیگه سز میشم

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

هرکسی بستگی به شرایط خودش ب ابد تصمیم بگیره 

دوست من خودش میگه از سزارین پشیمون هست و از ترس سزارین کرده

میگفت بدون درد دهانه رحم ۵سانت باز بوده

خوب این واقعا حیفه سزارین 

ولی از طرف دیگه یکی اقوام دکترش بدون معاینه گفته طبیعی میتونی  درحالیکه اصلا لگن مناسب نبوده و آخرش بعد ۶ ساعت درد دکتر مجبور شده سزارین کنه! که اینم واقعا ظلم هست اگر قبلش دکتر معاینه کرده بود می فهمید ب ابد سزارین کنه

و درهرحال یه چیزی هست که کشورهای دیگه هم  طبیعی اجباری هست ولی در مواقع لزوم باید سزارین کنن

خیلی زور بود کلی درد و بی خوابی تحمل رفتار بد پرسنل. پول دادن ب مامایی ک نیومد. و بعد هم سز اورژانسی ...

واااای نیومد؟ شکایت میکردی دختر 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
چجوری ماما ک پولشو گرفته بود چجوری ثابت کنم نیومده😢 از اطرافیان هم طرف اون بودن

چجوری نداره ک

رسید پولی ک دادی 

چمیدونم نسخه هایی ک نوشته یا ویزیت هایی ک پیشش رفتی

همون روز ک نیومد زنگ نزدی؟ 

چجوری نداره ک رسید پولی ک دادی  چمیدونم نسخه هایی ک نوشته یا ویزیت هایی ک پیشش رفتی همون روز ...

نمیدونم چرا زایشگاه گوشیمو ازم میگیرن دیگه نتونستم پی گیری کنم. یه روزی ک بیمارستان بودم از درد نمیشد بحرفم

نمیدونم چرا زایشگاه گوشیمو ازم میگیرن دیگه نتونستم پی گیری کنم. یه روزی ک بیمارستان بودم از درد نمیش ...

وا خب شوهرت کجا بود پس