2777
2789
عنوان

کسی که الکل خورده دهنش خیلی بو میده؟

15926 بازدید | 30 پست

تا چند ساعت بعد مشخصه؟

هم نفس کشیدنش بو میده هم طعم دهانش؟

من همش حس میکنم دیشب دهن یکی طعم الکل میداد

البته خیلی خیلی کم ...

توروخدا کمکم کنید

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

از کجا طعم دهنشو فهمیدی؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فهمیدم .. شوهرمه

آهان خخخخ

آره بو میده بوی بدیم میده البته میگن چون من خودم تاحالا بوشو حس نکردم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
مارچ مورچ😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣😆