2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 118 پست
نمیدونم اون بهم میگفت تو ج.ده ای بو زنا میدی 

حتما خواهر و مادرش بوی ج.ن د هارو میدن بوشون رفته تو دماغ شوهر بی غیرتت .تو رو هم همونجوری حس میکنه

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
عقدم بچه ندارم دخترم هنوز مشاوره رفتیم ولی اونم گف طلاق بگیر چون اقا مشاوره بیا نی عمرت تباه میشه

آقا چه عیب هایی داره؟ ببین مرد بی عیب نیست، کتاب زن کامل را بخون اثر مارابل مورگان خیلی کمکت میکنه قوی بشی و بعدا تصمیم طلاق بگیر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی میترسی؟ تازه من 18 سالم بود که جدا شدم دختر هم بودم، بعدم ازدواج کردم اصلا به روم هم نمیارن که یه زمانی طلاق گرفتم خیلی هم هوامو دارن حتی خودمم دیگه یادم میره الان دیگه زمان گذشته نیست عزیزم که طلاق انگ باشه، الان دیگه به خودت بستگی داره که مطلقه بودنو برای خودت بزرگش نکنی اسم اون شخصم که از شناسنامت میره غصه نخور 

وای خدا استرس میگیرم این تاپیک ها رو میخونم یعنی مطلقه بودن خیلی بده

بد ک چ عرض کنم فرهنگش هنوز برای امثال ما جا نیوفتاده 

یکی از اهالی آپارتمانمون زنه مطلقه ولی مستقل خونه از خودش شاغل و... 

ولی چون مطلقه است کل ساختمون باهاش چپن همه دو دستی شوهراشونو چسبیدن ک نکنه یبار زنه اغفالشون کنه 

خدایا مارو نجات بده ...واقعا خانم های ما اعتماد به نفسشون اکثرا اندازه نخود هست ...دقیقا نخود ...مطل ...

ما نسبت نمیدیم دیگران میگن بهمون حتی دیگه کسی حاضر نمیشه بیاد خواستگاری دختر مطلقه

حتما خواهر و مادرش بوی ج.ن د هارو میدن بوشون رفته تو دماغ شوهر بی غیرتت .تو رو هم همونجوری حس میکنه

هی خواهر یه حرفایی میزنه اصلا میمونم مگه ادمایی که زنا میکنن چه بویی میدن

آقا چه عیب هایی داره؟ ببین مرد بی عیب نیست، کتاب زن کامل را بخون اثر مارابل مورگان خیلی کمکت میکنه ق ...

خیلی عیب بددهنه، دهن بینه، بی عرضه ، لجبازه، مادرش دخالت میکنه تو تاپیک قبلم بخونی متوجه میشی چه خبره حتی نمیگم منم بی عیبم ن منم زودرنجم از حرفا به دلم میگرفتم قهر میکردم ولی عیب های اون بی نهایته

عزیزم تاپیک هاتو دیدم زود تصمیم نگیر، همیشه برای طلاق وقت هست اول بهش بگو چی میخوای، پافشاری کن شد ک ...

ن دیگه مادرم پشتمه فقط برادرم مخالفه و اینکه واسه خواسته هام خیلی پافشاری کردم هیچوقت حرف من نشد همش من زانو زدم به خواسته های اونا

ن دیگ چون دختری مطلقه ب حساب نمیای بعد طلاقتم اسم یارو از شناسنامت پاک میشه یا عوض کن شناسنامتو  ...

صد در صد عوض میکنم ولی خب مردم میدونی که میگن مطلقه هس اینا خانواده طلاقن