🥺صلاحم همه میگن طلاق من از مطلقه بودنش دارم نابود میشم
کاش نمیذاشتی دختر بودنت رو بگیره
عزیزم این آدم به نظرت قابلیت اصلاح شدن داره؟ اگه هنوز امید داری درست شه وایستا چند ماه برید مشاور
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
طلاق گرفتن توی این سن به شرطی ک براایندت برنامه داشته باشی خوبه اگه ترک تحصیل کردی ادامه بده برو سرکاری ک امنیت باشه گواهینامه بگیر ی هنریادبگیربعدش موقعیت های عالی برات میاد ولی اگ قراره بعدطلاق الکی وقت بگذرونی نگیر هرکسی ی چیزی میگه براشونم مهم نی مقصرکیه ولی اگ راه براادامه زندگی نداری موقعیت اول ک ی ادم مفید باشی قشنگتره میگن طلاق موفق
❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
هنوزم دخترم دخترانگیمو نتونست بگیره ن اصلاح نمیشه به حرف مادرشه همش حتی مشاوره گف رفتی خونه نگی چیشد ...
خدا کنه بهترین راهو انتخاب کنی💞
اگه راه حل طلاق بود، نگران انگ زدن مردم نباش.
نگران عمر خودت باش که داشت هدر میشد
ان شالله بعدش زود با آدم مناسب ازدواج میکنی با آدم خوب
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خدایا مارو نجات بده ...واقعا خانم های ما اعتماد به نفسشون اکثرا اندازه نخود هست ...دقیقا نخود ...مطلقه یعنی چی ؟ کی میخواید تموم کنید این جهان سومی بودنو ..چرا عادت کردیم هرچیزی لقب بدیم مطلقه بچه طلاق یتیم ..بسه دیگه..به جا غصه بیخودی خوردن رو خودت کار کن اصلا شاید علت طلاقت همینه که عزت نفست صفره